تولید ماسک با همت دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان و تولید کنندگان پوشاک
اصفهان (پانا) - کمبود شدید ماسک و شیوع ویروس کرونا در استان اصفهان، فعالان بخش خصوصی و دانشگاهها را بر آن داشت تا در اقدامی قابل تقدیر و با همگرایی و در جهت همراهی با مردم، برای فعال کردن چند واحد صنعتی و کارگاهی برای تولید انبوه ماسک با همدیگر همکاری داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان؛ بهزاد رضایی، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، در این رابطه اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کمبود ماسک در کشور، دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان سعی بر این داشته تا با استفاده از ظرفیتهای موجود در کنار رشتههای مهارتی از جمله رشته طراحی دوخت و کارگاههای مراکز در تولید ماسک و لباسهای بیمارستانی به استان کمک کند.
وی ادامه داد: سه مرکز علمی کاربردی ایران سپهر، جامعه اسلامی کارگران و آران و بیدگل که متولی رشتههای طراحی دوخت هستند در زمینه تولید ماسک ورود کردهاند.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان گفت: دانشجویان و علاقهمندان با رعایت نکات بهداشتی در محیطهای استرلیزه طراحی و دوخت ماسکهای پارچهای را انجام میدهند که با کیفیت هرچه تمامتر در دسترس عموم قرار گیرد.
رضائی با بیان اینکه با دستور استانداری و معاونت اقتصادی استاندار در شرایط اضطراری کنونی، پروژه متمرکز بر تولید ماسکهای بهداشتی به مرکز علمی کاربردی ایران سپهر واگذار شده است؛ گفت: کار تولید و تامین مواد اولیه این نوع ماسک بهطور کامل در داخل استان اصفهان انجام میشود و مرکز ایران سپهر با به کارگیری ۳۰ نیروی انسانی روزانه با تولید چند ده هزار ماسک و مرکز علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران با تولید روزانه هزار قطعه ماسک از هر دستگاه و در مجموع بالغ بر پنج هزار ماسک در محیطی بهداشتی و طبق استاندارهای جهانی فعال هستند و نمونه های اولیه ان ماسک ها پیش از تولید انبوه مورد تایید معاونت بهداشت بوده است.
وی ادامه داد: مرکز اران و بیدگل با توجه به وضعیت بحرانی و تسریع انتقال ویروس کرونا در شهرستان اران و بیدگل و کاشان به صورت خودجوش و با همکاری مدرسین و دانشجویان مرکز به دوخت ماسک و لباس بیمارستانی پرداخته است.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی متولی رشتههای مهارتی در استان است، افزود: دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه علمی کاربردی تا کنون در فعالیت های جهادی پیش قدم بودهاند و امید داریم بتوانیم سهم کوچکی در کنترل و نابودی ویروس کرونا داشته و کشور ایران به لطف الهی بتواند از این دوران نیز به خوبی و با کمترین هزینه عبور کند.
ارسال دیدگاه