برگزاری جلسه پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در مراکز اقامتی بهزیستی شهرقدس
شهرقدس (پانا) - جلسه پیشگیری از شیوع کروناویروس در مراکز اقامتی ، بهزیستی با حضور رئیس اداره بهزیستی و معاون پیشگیری در سالن جلسات اداره بهزیستی شهرقدس برگزار شد .

در این جلسه ناصر نیک افشار، رئیس اداره بهزیستی شهرقدس، در خصوص انتقال کرونا ویروس در سخنانی عنوان کرد: با توجه به اینکه کمپ ها مکانهای عمومی بوده و انتقال در مراکز عمومی شایعتر است، در خصوص پیشگیری از این ویروس، پذیرشهای جدید در مراکز اقامتی محدود شده و با غربالگری صورت پذیرد تا این بیماری در مراکز شیوع پیدا نکند.
در ادامه مرجان فیاض مقدم، معاون پیشگیری اداره بهزیستی شهرقدس نیز در خصوص انتقال کرونا ویروس اظهار کرد: حتما در مراکز پزشک حضور داشته و غربالگری در ساعت اداری توسط پزشک صورت بپذیرد و افرادی که بیماریهای خاص نظیر دیابت، بیماری های قلبی و کلیوی دارند و بیشتر در معرض ابتلا به این ویروس هستند تا اطلاع ثانوی پذیرش نشوند.
او اذعان کرد: یکی از مهمترین روش های پیشگیری از کرونا ویروس و جلوگیری از انتقال این ویروس شستوشوی مکرر دستها و رعایت بهداشت و تهیه مواد غذایی مقوی است. یکی دیگر از راه های پیشگیری از کرونا ویروس، استفاده از ماسک های بهداشتی است. به ویژه برای کسانی که علائمی از سرفه و عطسه دارند، در مکان های عمومی و شلوغ تردد دارند و یا کسانی که با این بیماران در ارتباط هستند.
خبرنگار: آرین کشاورز
ارسال دیدگاه