اجرای طرح اصلاح نژاد شترهای بومی در بهاباد
یزد(پانا)- با اجرای طرح اصلاح نژاد شترهای بومی در بهاباد تولید گوشت شتر ۳۰درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، شهرستان بهاباد با توجه به داشتن مراتع مستعد دامی یکی از مهمترین قطبهای پرورش شتر در استان یزد است.
در حال حاضر ۱۷۰۰نفر شتر در مراتع این شهرستان پرورش داده میشوند که سالانه علاوه بر تولید مواد لبنی، ۸۳تُن گوشت شتر تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
جهاد کشاورزی شهرستان بهاباد با اجرای طرح اصلاح نژاد شترهای بومی و آمیخته گری لوک دو کوهانه با شترهای بومی تولید گوشت شتر را تا ۳۰درصد افزایش داده است.
مسئول امور دام جهاد کشاورزی بهاباد گفت: این طرح از سال۱۳۹۲ آغاز شده که با موفقیت بسیار خوبی همراه بوده است.
ملکی نژاد افزود: کارشناسان مرکز اصلاح نژاد کرج اظهار داشتند که اولین نسل دوم در شهرستان بهاباد صورت گرفت که در کشور پیشقدم بوده است.
وی افزایش ۳۰درصدی تولید گوشت و مقاومت در برابر سرما و گرما را از مزیتهای این طرح برشمرد.
ارسال دیدگاه