۲۰ درصد مردم البرز دارای فشار خون بالا و ۳۲.۸ درصد دیابت دارند<strong><span style="font-size:۱۸px;">حدود ۶۲ درصد جمعیت البرز دارای اضافه وزن هستند</span></strong>

کرج (پانا) - معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی‌ البرز با اشاره به اینکه اضافه وزن،فشار خون و دیابت زمینه ساز وقوع بسیاری از بیماری ها در جامعه می باشند بر اهمیت فرهنگ سازی و ترویج عادات مناسب غذایی بین مردم تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۰۰۵۵۴۷
لینک کوتاه کپی شد
۲۰ درصد مردم البرز دارای فشار خون بالا و ۳۲.۸ درصد دیابت دارند<strong><span style="font-size:18px;">حدود ۶۲ درصد جمعیت البرز دارای اضافه وزن هستند</span></strong>

دکتر افسون تیزویر در نشست با خبرنگاران که به مناسبت اجرای طرح بسیج ملی تغذیه برگزار شد، افزود:«بر همین اساس برنامه های مختلف برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در زمینه مخاطرات اضافه وزن در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی البرز قرار گرفته است.»

او با اشاره به اینکه در اجرای این طرح دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با همکاری رسانه های جمعی به تبیین شیوه های مناسب تغذیه برای مردم می پردازد،تصریح کرد:«جایگزین کردن گوشت سفید به جای گوشت قرمز ، افزایش مصرف حبوبات و کاهش مصرف شکر و نمک در رژیم غذایی مردم از محورهای اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ مناسب تغذیه در کشور و استان البرز است.»

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی‌ البرز تاکید کرد که کم کردن مصرف مواد غذایی آسیب رسان در صدر برنامه های اطلاع رسانی قرار گرفته است.

او گفت:«برهمین اساس تولیدکنندگان مواد غذایی در استان البرز تحت نظارت های ویژه بهداشتی قرار گرفته و دستور لازم در زمینه تولید محصولات مفید به آنها داده شده است.»

تیزویر افزود:« دانشگاه علوم پزشکی البرز در کنار اطلاع رسانی ، اقدام به برگزاری کارگاه های آموزش همگانی در زمینه ترویج عادات غذایی مناسب و پیشگیری از بیماری ها به ویژه دیابت ، فشار خون و امراض خاص کرده است.»

او اظهار کرد:«اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله سرطان سینه،‌ کولون، دیابت و فشارخون در صدر برنامه های آموزش همگانی است ضمن آنکه تشویق مردم به مصرف موادغذایی مفید مانند میوه ، سبزی و گوشت سفید در فهرست برنامه های آموزشی قرار دارد.»

حدود ۶۲ درصد جمعیت البرز دارای اضافه وزن هستند

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی‌ البرز عنوان کرد:«در این طرح سعی می کنیم با اقداماتی که در مدارس و آموزش و آگاهی رسانی به مردم در مصرف نمک و مواد قندی انجام خواهد شد مصرف این مواد را کاهش دهیم.»

او گفت:«در حوزه بیماریهای غیر واگیر مثل فشارخون و انواع سرطان نیز به صورت رایگان در تمام مراکز خدمات جامع سلامت یکسری از مراقبتها برای افراد انجام خواهد شد و اگر نیاز به خدمات پیشرفته‌تری وجود داشته باشد آنها را معرفی خواهیم کرد.»

تیزویر اظهار کرد:«پیشنهاد ما به مردم جایگزین کردن گوشت قرمز با گوشت سفید مثل گوشت ماهی و گوشت مرغ و همینطور تخم مرغ و حبوبات است.»

او با توجه به کنترل کیفیت مواد غذایی در استان گفت:«به شدت مواد غذایی تحت کنترل هستند و بسیاری از کارخانجات ما در وضعیت بسیار مطلوب در سطح کشور هستند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار