رییس سازمان نهضت سوادآموزی در گفت وگو با پانا تشریح کرد؛
جزئیات تفاهم نامه همکاری نهضت سوادآموزی و سازمان دانش آموزی/پرداخت سرانه به دانشآموزان آموزش دهنده
خبرگزاری پانا: رییس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه در موضوع سوادآموزی، با سازمان دانش آموزی تفاهم نامهای به امضا رسیده است، اظهار کرد: همان سرانهای را که نهضت به افراد آموزش دهنده، پرداخت میکند، به دانش آموزان مشارکت کننده در امر سوادآموزی نیز پرداخت خواهد شد.
علی باقرزاده در گفتوگو با خبرنگار آموزش وپرورش پانا، با بیان اینکه در جهت توسعه سوادآموزی در کشور، مقدمات و امکانات مورد نیاز توسط سازمان نهضت سوادآموزی پیگیری و فراهم شده است، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی، با هر سازمان و نهادی که می توانست در موضوع سوادآموزی، نقش آفرینی کند، مذاکره و تفاهم نامه هایی نیز امضا کرده است.
وی ادامه داد: نهضت سوادآموزی با دستگاه ها و سازمان هایی مانند مرکز زنان و خانواده ریاست جمهوری، حوزه علمیه قم، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، وزارت کشور، سازمان زندانها، نیروهای مسلح، بسیج، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و انجمن اولیا و مربیان آموزش وپرورش تفاهم نامه همکاری به امضا رسانده است.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه با کانونهای مساجد نیز تفاهم نامه ای صورت خواهد گرفت، گفت: در هفته های اخیر، با معاونت پرورشی وفرهنگی آموزش وپرورش و سازمان دانش آموزی به ریاست حسین هژبری نیز تفاهم نامه همکاری امضا شد.
باقرزاده با بیان اینکه با انعقاد این تفاهم نامه، زمینه ای فراهم خواهد شد که از ظرفیت سازمان دانش آموزی در بالا بردن آمار باسوادی، استفاده شود، افزود: بر طبق این تفاهم نامه، نه تنها دانش آموزان و تشکل های دانش آموزی در باسوادکردن افراد بی سواد با سازمان نهضت سوادآموزی همکاری خواهند داشت، بلکه مربیان پیشتازان و فرزانگان و همچنین مربیان پرورشی و مشاوران نیز در این موضوع سهیم خواهند بود.
وی با بیان اینکه امضای این تفاهم نامه با سازمان دانش آموزی، فرصت بسیار خوبی است، گفت: اعتقاد دارم که اگر دانش آموزان به طور صحیح ساماندهی شوند می توانند کارهای بسیار بزرگی را به انجام برسانند، کافی است که انرژی، ظرفیت و استعدادهای دانش آموزان در مسیر درست هدایت شده و مورد استفاده قرار گیرد.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور خاطرنشان کرد: اگر امکانات و ملزومات مورد نیاز برای اجرای این تفاهم نامه، برای دانش آموزان مهیا شود و مربیان با تجربه نیز در کنار دانش آموزان قرار گیرند، دانش آموزان می توانند کاری کنند کارستان.
باقرزاده با بیان اینکه در حال حاضر فرزندان اکثر افراد بی سواد زیر ۵۰سال، در مقاطع راهنمایی و یا دبیرستان مشغول به تحصیل اند، تصریح کرد: این دسته از دانش آموزان می توانند با مشارکت با نهضت سوادآموزی، اولیا و محارم خود را تحت آموزش قرار دهند که در این صورت کار فوق العاده ای در ریشه کنی بی سوادی، صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه نهضت سوادآموزی، همان سرانه ای را که به دیگر افراد آموزش دهنده، پرداخت می کند، به دانش آموزان مشارکت کننده نیز پرداخت خواهد کرد، گفت: شاید وجه اقتصادی این فعالیت به اندازه وجوه اجتماعی و فرهنگی اش خیلی پر رنگ نباشد، اما آنچه که مهم است مشارکت دانش آموزان در یک موضوع فرهنگی و تربیتی است، وگرنه همان سرانه ای که به دیگر آموزش دهندگان پرداخت می شود، به دانش آموزان نیز تعلق می گیرد.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور اضافه کرد: اجرای این تفاهم نامه و مشارکت دانش آموز در یک کار فرهنگی، فواید بسیار خوبی برای دانش آموز به دنبال دارد، ایجاد و تقویت روحیه خدمت و آموختن سواد به دیگران، افزایش اعتماد به نفس و احساس مفید بودن از جمله آثار تربیتی است که دانش آموز با قرار گرفتن در جایگاه معلم و آموزش افراد بی سواد کسب می کند.
ارسال دیدگاه