مدیركل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل:
خیرین ۳۴۰ پروژه در اردبیل اجرایی كرده اند
خبر گزاری پانا: مدیركل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: خیرین داخلی و خارج از استان اردبیل در سالهای اخیر بیش از ۳۴۰ پروژه آموزشی را اجرایی و به سرانجام رساندند.
به گزارش سرویس آموزش وپرورش پانا، یاور وحدتیپور در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه و خبرنگاران در آستانه برگزاری پانزدهمین جشنواره خیرین در سالن اداره كل نوسازی مدارس اظهار داشت: ۳۴۰ پروژه در قالب یك هزار و ۳۸۵ كلاس درس توسط خیرین و افراد نیكوكار احداث شده و به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
وی ادامه داد: از ساخت دو باب آموزشگاه شبانهروزی، پنج باب نمازخانه، دو باب كتابخانه به همت خیرین در یاری رساندن به نظام تعلیم و تربیت و ایجاد فضای با نشاط برای دانشآموزان خبر داد.
مدیركل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل عنوان كرد: در حال حاضر ۲۵ پروژه را نیز خیرین در قالب ۱۰۴ كلاس درس در حال اجرا دارند كه پیشبینی میشود در دو سال آینده این پروژهها نیز به سرانجام برسد.
۳۰ درصد خیرین را بانوان تشكیل میدهند
وحدتیپور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینكه به طور متوسط ۳۰ درصد خیرین پر نام و نشان استان اردبیل را بانوان تشكیل میدهند، گفت: ما تاكنون ۱۴ جشنواره استانی و منطقهای را برگزار كردیم و پانزدهمین جشنواره را نیز از ۲۶ فروردین ماه در حال اجرا داریم كه تا ۱۰ اردیبهشت ماه قرار است در تمام شهرستانها و بخشها برگزار شود.
وی افزود: پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان به صورت جمعبندی شده در مركز استان اردبیل روز ۱۰ اردیبهشت ماه در نگارخانه خطایی اردبیل با حضور خیرین نام آشنای كشوری و استانی برگزار خواهد شد.
عضو شورای آموزش و پرورش استان وجود خیرین و مشاركت آنها را در كار خداپسندانه ساخت مدرسه یك حركت بیبدیل و بینظیر در تاریخ این كشور توصیف كرد و یادآور شد: ما با تمام وجود و توانمان در خدمت خیرین هستیم چرا كه معتقدیم توسعه فرهنگ مشاركت خیرین و احیای سنت حسنه احسانات فواید و ثمرات بسیاری را به همراه دارد.
وحدتیپور تصریح كرد: بزرگترین اهداف در این راستا تكریم از انسانهای آسمانی است تا از چهرههای به نام همچون حسنعلی علیپور خیر نام آشنای كشور تجلیل و تكریم شود چرا كه آنها دنیا و مادیات خود را برای ابدیت به معامله گذاشتند و كار ابدی كردند كه نوعی وارستگی از دنیا و ظواهر آن است.
وی گفت: چنین حركت خیرخواهانه از دست همه برنمیآید، چرا كه با دست به جیب شدن، علیپورها توانستند دنیای جاودانهای را برای خود خلق كنند كه در آن سخن از ملكوت است نه ملك ظاهری.
مدیركل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل متذكر شد: اگر مدرسه را محل عبادت و كار معلمی را كار عاشقانه بدانیم حركتی كه خیرین انجام دادند حركت متعالی در مسیر عبودیت و عشقبازی با خداوند است كه همه مادیات را كنار گذاشته و برای گذر از دنیای فانی تنها به آخرت خود فكر كردند.
وحدتیپور در پایان سخنان خود جایگاه آسمانی بزرگ خیرین و نیكاندیشان را یادآور شد و اذعان داشت: هر چند هزینه ساخت یك مدرسه پنج كلاسه در ظاهر ۵۰۰ میلیون تومان است اما این سرمایههای مادی برای خیرین ما در برابر خشنود كردن دل یك كودك فاقد مدرسه مناسب و آموزشگاه درخور و مرتب، پشیزی ارزش ندارد.
ارسال دیدگاه