مصرف لبنیات كم چرب و امگا سه دركاهش فشارخون تاثیر بسزایی دارد
خبرگزاری پانا: كارشناس تغذیه بهزیستی شهرستان ری گفت: مصرف لبنیات كم چرب و منابع غنی امگا سه كه در دانه های روغنی موجود می باشد در كاهش فشار خون و عوارض قلبی و عروقی و تنظیم قند خون تاثیر بسزایی دارد.
به گزارش خبرگزاری پانا، فریبا رحمانپور با بیان اینكه ،شعار امسال سازمان بهداشت جهانی ˈفشار خون بالا را جدی بگیریمˈ اظهار كرد: پرفشاری خون بیماری بی علامتی است كه در صورت ابتلا به این بیماری خطر سكته قلبی و مغزی و نقص عضو وجود دارد.
وی با بیان اینكه تغییر شیوه زندگی یكی از راههای موثر پیشگیری و كنترل این بیماری محسوب میشود، افزود: غذاهای غنی از پتاسیم سبب تنظیم سدیم بدن میشود و مصرف ۲ تا ۳ واحد سبزیجات و میوههایی مثل موز كه حاوی پتاسیم می باشد می تواند در كاهش فشار خون موثر باشد.
رحمانپور اظهار كرد: رعایت رژیم غذایی كم نمك و پرسبزی، پر فیبر و كم چربی به همه افراد به خصوص افراد مبتلا به فشارخون توصیه میشود.
وی همچنین نكشیدن سیگار و كاهش وزن را در كاهش فشار خون موثر دانست و تاكید كرد: گنجاندن روزانه نیم ساعت ورزش های هوازی از جمله پیاده روی تند و دوچرخه سواری می تواند نه تنها در كاهش فشار خون بلكه در سلامتی روح و روان تاثیرات مثبتی را داشته باشد.
كارشناس تغذیه بهزیستی شهرستان ری گفت: با هماهنگی اداره بهداشت و درمان شهرری طی این هفته تعداد ۶۰ نفر از پرسنل بهزیستی ری با شركت در كارگاههای آموزشی با عوامل موثر در افزایش فشار خون و علایم آن وراههای درمان و پیشگیری این بیماری آشنا شدند و فشارخون آنان نیز بصورت رایگان مورد اندازه گیری قرار گرفت.
ارسال دیدگاه