پلمپ ۲ کارگاه شیرینی پزی در نیشابور

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از پلمپ دو کارگاه شیرینی پزی خبر داد.

کد مطلب: ۷۱۰۱۹۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سعید یگانه پور گفت: با توجه به اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح تولید و توزیع، بازدید مشترک با اداره اماکن نیروی انتظامی و اتحادیه صنف قنادان از شیرینی فروشان سطح شهر در دستور کار قرار گرفت.

وی ضمن تاکید بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی و عدم افزودن افزودنیهای غیر مجاز افزود: پس از انجام نمونه برداری از مواد غذایی در معرض عرضه تعدادی از واحدهای مذکور و مشخص شدن نتایج آزمایشگاهی که دلالت بر استفاده از افزودنی های غیر مجاز داشت، کارگاههای مذکور پس از اجرای مراحل قانونی، با همکاری مراجع انتظامی، پلمپ شد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت اضافه کرد: برابر مقررات ادامه فعالیت این واحدها تنها در صورت رفع نواقص بهداشتی و تایئد کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای این معاونت امکانپذیر خواهد بود.

مهندس یگانه پور در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با شماره تلفن سامانه ۱۹۰ (سامانه ارتباطات مردمی ) تماس حاصل فرمایند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار