سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر: سطح مطالعه عشایر بالاتر از شهرهای کشور است

تهران (پانا) - سرپرست دفتر آموزش‌و‌پرورش عشایر کشور از افزایش تعداد کتابخانه‌های مناطق محروم خبر داد.

کد مطلب: ۷۰۹۴۱۸
لینک کوتاه کپی شد
محمدرضا سیفی در گفت‌وگو با پانا گفت: وجود محرومیت در برخی مناطق به معنای دور ماندگی ساکنان از تکنولوژی‌های روز نیست. این درحالی است که نه تنها کمبود برخی از امکانات منجر به عقب افتادن دانش‌آموزان از پیشرفت‌های الکترونیکی نشده بلکه از ظرفیت‌های موجود و امکانات کم، به بهترین نحو ممکن استفاده می‌شود.
وی افزود: همیشه تاریخ گویای واقعیت‌ها است براین اساس در سال ۱۳۰۵ اولین دارالتربیه عشایری برای اطفال عشایر در خرم‌آباد دایر شد که این امر نشان دهنده قدمت پیشرفت‌های فرهنگی و تکنولوژی در بین عشایر چقدر عمق دارد.
سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور خاطرنشان کرد: در شرایطی که با محدودیت امکانات تحصیلی در مناطق محروم روبه‌رو هستیم، کیفیت آموزش در این مناطق در سطح بالایی قرار دارد و سالانه درصد بالایی از قبول‌شدگان برتر کنکور سراسری به دانش‌آموزان این مناطق اختصاص می‌یابد. این در حالی است با اینکه بیش از یک سال است مکاتبات مختلفی با مسئولان داشتیم اما متاسفانه هیچ سهمیه خاصی برای این دانش‌آموزان در نظر گرفته نشده است. سطح مطالعه در این مناطق بیش از شهر‌های دیگر بوده و امسال ۵۷۲ نوع کتاب به مدارس این مناطق ارسال شده است.
وی عنوان کرد: اکنون هر ۳۴ دانش‌آموز عشایر، به یک رایانه دسترسی دارند که با وجود کمبودها، از حداقل امکانات موجود در این مناطق به بهترین نحو استفاده می‌شود. تعداد کتابخانه‌های مناطق محروم از ۹۴۶ امسال به ۱۳۵۷ عدد رسیده است.
سیفی در پایان اذعان کرد: ۱۰ درصد معلمان عشایر دارای مدرک لیسانس و ۶۸ درصد با مدرک تحصیلی فوق‌لیسانس مشغول به تدریس در مناطق محروم هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار