معاون دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش:
نگاه به هنرستانهای کشاورزی یک نگاه درآمدزایی و تربیت نیروی انسانی ماهر است
معاون دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش در جمع اعضای شورای آموزش و پرورش مریوان گفت: نگاه به هنرستانهای کشاورزی یک نگاه درآمدزایی تربیت نیروی انسانی ماهر است.
به گزارش پانا کردستان، محسن شهرستانی معاون دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش در جمع اعضای شورای آموزش و پرورش مریوان گفت: نگاه به هنرستانهای کشاورزی یک نگاه درآمدزایی تربیت نیروی انسانی ماهر است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد بخش کشاورزی تولید محور است، افزود:این هنرستانها ظرفیت خوب و بسیار مهمی برای درآمدزایی در آموزش و پرورش می باشند و اگر از این ظرفیت به درستی استفاده شود علاوه بر درآمد زایی برای آموزش و پرورش، نیاز بخش کشاورزی به نیروی انسانی ماهر را رفع می کند.
شهرستانی با انتقاد از عدم تناسب تعداد هنرآموز در هنرستانهای کشاورزی با نیاز بخش کشاورزی عنوان کرد: هم اکنون طبق آمارهای رسمی ۲۰ درصد شاغلین کشور با حدود بیش از ۴ میلیون بهره بردار در بخش کشاورزی فعالیت می کنند این در حالی است که تعداد هنرآموزان هنرستانهای کشور هیچ تناسبی با نیاز این بخش ندارد.
معاون دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش راه برون رفت از این وضعیت را توجه ویژه به این بخش در سطح تصمیم گیریهای کلان و معرفی و توسعه رشته ها در هنرستانها کشاورزی ذکر کرد.
ارسال دیدگاه