سردار فضلی خبر داد:
تربیت ۲۰۵۱ معلم راوی ویژه سفر معنوی راهیان نور در کشور
رئیس قرارگاه راهیان نور دانش آموزی امام حسن عسگری (ع ) با اشاره به اهمیت تربیتی برنامه های راهیان نور گفت: تاکنون ۲ هزارو۵۱ معلم راوی ویژه راهیان نور در کشور تربیت شده است.
به گزارش پانا، سردار علی فضلی گفت: هر ساله راویان با هدف نشر ارزش های هشت سال دفاع مقدس و یادآوری حماسه آفرینیهای رزمندگان اسلام در مناطق کربلای ایران حضور پیدا می کنند.
وی با اشاره به اینکه دوره های آموزشی راهیان نور در ۲ بخش عمومی و تخصصی برگزار می شود ،خاطرنشان کرد: راویان از بین معلمان توانمند که با مبانی دفاع مقدس آشنایی کامل دارند، انتخاب شدند تا در اعزام های دانش آموزی در قالب کاروان های راهیان نور به مسئولیت مهم رویت گری بپردازند.
وی بیان کرد: دوره تربیت روایت گری برای کاروان های راهیان نور یک دوره یکساله است که برای پنج گروه تخصصی دانش آموزی، دانشجویی، یادمانی، بین الملل و راهیان نور برگزار می شود.
وی تصریح کرد: افرادی که در دوره عمومی شرکت می کنند فعالیتشان در بخش دانش آموزان تقسیم بندی می شود و با همکاری آموزش و پرورش در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به روایت گری در مدارس می پردازند.
رئیس قرارگاه راهیان نور دانش آموزی امام حسن عسگری (ع ) ادامه داد: راویانی که دوره تکمیلی را می گذرانند در کاروان های راهیان نور راوی می شوند.
فضلی یاد آور شد: راویانی که دوره تخصصی را آموزش دیده اند به عنوان استاد راوی و راویان یادمان های دفاع مقدس و مناطق عملیاتی انتخاب و در یادمان ها مستقر می شوند.
وی بیان کرد: یادمان داری، ارائه خدمات ویژه به زائران، برپایی نمایشگاه محصولات فرهنگی در زمینه های مختلف و نیز تبلیغ در زمینه دینی و ترویج ارزش های دفاع مقدس با حضور روایت گران دفاع مقدس و نشر ارزش های دفاع مقدس در فضای مجازی از مهمترین اقدامات فعالان راهیان نور است.
وی خاطر نشان شد: راویان در یادمانها و زیارتگاه ها به زائران خدمات ارائه می دهند تا زائران را با فرهنگ ایثار و شهادت و رشادتهای رزمندگان و شهدا آشنا کنند.
وی افزود: در حوزه روایتگری سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بسیج و سپاه اقدامات خوبی انجام داده است.
وی تاکید کرد: استان البرز در ۱۲ مهر ماه ۹۶ میزبانی اعزام دانش آموزان دختر دوره متوسطه کشور به مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس را دارد.
ارسال دیدگاه