رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین:

تعلیم و تربیت مهم‌ترین موضوع هر کشور بعد از امنیت است

رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین گفت: تعلیم و تربیت، مهمترین موضوع هر کشور بعد از امنیت است.

کد مطلب: ۶۶۷۹۰۴
لینک کوتاه کپی شد
به گزارش پانا، رضا مددی درآیین نواختن زنگ مهر و مقاومت که به مناسبت شروع سال‌تحصیلی در مدرسه خوارزمی برگزار شد، اظهارکرد: موضوع تعلیم و تربیت بخش‌های مهم جامعه را در با خود همراه می‌کند و نظمی را در جامعه حاکم می‌کند.
رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین در رابطه با اهمیت آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل اهمیت کار آموزش و پرورش مسئله تربیت است که در این مهم، با انسان سروکار دارد و انسان اشرف مخلوقات است و انسان بدون تربیت راه به جایی نمی‌برد، چرا‌که تربیت موضوع مهمی است و همه انسان‌ها تا پایان عمر به تربیت نیاز دارند تا به رشد و شکوفایی برسند.
وي با بیان اینکه بخش مهمی از تربیت به خانواده بازمی‌گردد، یادآور شد: جامعه به شدت به تربیت نیروی انسانی نیازمند است و همه سازمان‌ها و دستگاه‌ها به نیروهای انسانی نیازمندند و پایه تربیت این نیروهای انسانی در آموزش و پرورش است.
مددی یادآور شد: هر جامعه‌ای به آموزش نیاز دارد و کشورهای توسعه ‌یافته نیز در تعلیم و تربیت سرمایه‌گذاری بسیاری انجام داده‌اند چرا که همه جوامع به تربیت نیاز دارد و تربیت نیاز اساسی همه انسان‌ها و جامعه است و وقتی گفته می‌شود که آموزش و پرورش بخش مهمی محسوب می‌شود؛ بدان دلیل است که ماموریت آموزش و پرورش تعلیم و تربیت بوده و بعد از امنیت پراهمیت‌ترین موضوع هر کشور است.
رئیس ستاد اجرایی سند تول بنیادین، راه رسیدن به کشور توسعه‌یافته با الگوی اسلامی را، مدارس و آموزش و پرورش دانست و گفت: معلم عنصر اصلی در امر تعلیم و تربیت است و سندی در آموزش و پرورش تدوین شده که باید تا سال ۱۴۰۴ اجرایی شود تا انسان‌هایی با ویژه‌گی‌های خاصی تربیت شود.
وی افزود: براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مدارس باید ۶ نوع تربیت را به دانش‌آموزان یاد دهد که متاسفانه در حال حاضر فقط یک نوع تربیت در مدارس دنبال می‌شود و باید آموزش تربیت‌های اعتقادی، اخلاقی، اقتصادی و حرفه‌ای، تربیت‌بدنی و زیستی و ... در مدارس دنبال شود.
مددی ادامه داد: در سال‌تحصیلی امسال ۱۳ میلیون دانش‌آموز وارد مدارس می‌شوند؛ همچنین قریب به ۴۰ میلیون نفر نیز درگیر امر تعلیم و تربیت خواهند بود که ۹۳۰ هزار نفر آنان را معلمان، ۲۶ میلیون نفر اولیاء و ... را تشکیل می‌دهند؛ همچنین ۱۰۷ هزار مدرسه در این امر دخیل هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار