اسامی نفرات برگزیده دومین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری در اراک
نفرات برگزیده دومین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری در اراک معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار پانا استان مرکزی در مراسم اختتامیه این جشنواره که شامگاه دیشب برگزار شد، سرآشپزان برتر استانهای قم، اصفهان، تهران، البرز و مرکزی امشخص شدند.
براین اساس علی یساولی و احمد احمدی اولین و عادل دارابی دومین سرآشپز برتر استان قم، فاطمه نصیری، حسن رجبی و مریم ابراهیمی عناوین اول تا سوم سرآشپزان برتر استان اصفهان، محمد نظیفی و مسعود صالحی اول و تقی احمدی خاص عنوان دوم سرآشپزان برتر تهران را به خود اختصاص دادند.
سرآشپزان برتر البرز به ترتیب فریده دارابی، نسرین نظارتی و مرضیه محسنی معین و سرآشپزان برتر استان مرکزی وحید بهاری، سپیده زیرکی و سمیرا ابراهیمی شدند.
رستوران شمشاد مسعود حسنی از مرکزی و هتل منوچهری کاشان عصمتی از اصفهان نیز به عنوان مراکز عرضه غذای برتر دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در اراک اعلام شد.
ارسال دیدگاه