ذغال اخته هایی که وبا و سرطان را به ارمغان می آورند
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: ذغال اخته هایی که دست فروش ها می فروشند ممکن است دچار آلودگی های مختلفی از جمله وبا باشد.
به گزارش پانا؛ محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: ذغال اخته دارای ترکیبات رنگی مفید و حاوی انتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت بدن سودمند است و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند.
وی بیان کرد: میوه ذغال اخته در مغازه ها و حتی دوره گردهای سطح شهر به مردم فروخته می شود که متاسفانه در برخی از مکان هایی که این میوه را به مشتریان می دهند، نمک زیادی برای بهتر شدن طعم به آنها زده و افرادمصرف کننده را دچار بیماری های غیرواگیری مانند قلبی و عروقی و فشار خون در درازمدت می کند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد: ذغال اخته ای که توسط برخی از دستفروش ها به مردم عرضه می شود ممکن است برای شست و شوی آن از آب آلوده استفاده شده باشد و این مسئله باعث بروز آلودگی و بیماری های مختلفی از جمله وبا می شود.
وی تاکید کرد: پسته دارای چربی و روغن زیادی است و اگر رنگ آن سیاه باشد نشان دهنده فاسد بودن این میوه خوش طعم بوده و ممکن است حاوی انواع میکروب و قارچ ها باشد.
عزیزی یادآور شد: قارچ و میکروب موجود در پسته های سیاه سم هایی را از خود تولید می کنند که در درازمدت باعث بروز سرطان در بدن افراد می شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران
ارسال دیدگاه