نوبخت: در هزینه‌های جاری و عمرانی باید صرفه جویی کنیم

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: با توجه به کاهش قیمت نفت، بودجه سال جاری با کسری مواجه می شود.

کد مطلب: ۶۵۷۳۷۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا، محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه هیات دولت درباره موضوعات مورد بررسی در این جلسه اظهار کرد: عمده وقت دولت در جلسه امروز به گزارش سازمان برنامه و بودجه درباره درآمد و مصارف کشور تا پایان سال اختصاص داشت.

وی در ادامه اظهار کرد: قیمت نفت در بودجه ۵۰ دلار در نظر گرفته شده بود، اما با توجه به افت قیمت نفت به حدود ۴۷ دلار بودجه سال جاری عملا تحقق نمی یابد و از ۳۴۶ هزار میلیارد تومان در حد ۳۰۹ هزار میلیارد تومان تحقق می‌یابد. پیش بینی ما این است که قیمت نفت پایین‌تر از این هم بیاید.

نوبخت ادامه داد: بنابراین باید برنامه‌ای برای صرفه جویی در هزینه های جاری و عمرانی داشته باشیم تا بتوانیم بدون کسری بودجه سال را به پایان ببریم. در این جلسه وزرا نظرات خود درباره این موضوع مطرح کردند و قرار شد در جلسه آینده هم رسیدگی به این موضوع ادامه یابد.

وی همچنین اظهار کرد: مسائلی که در مجلس در دست بررسی است و دولت باید در مورد آن اعلام نظر کند نیز در این جلسه مطرح شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار