مدیر سازمان دانش آموزی استان سمنان خبر داد:
برگزاری سومین نمایشگاه مد و لباس با نگاه بومی سازی مد و لباس در سمنان
مدیر سازمان دانش آموزی استان سمنان خبر داد: سومین نمایشگاه مد و لباس با نگاه بومی سازی مد و لباس در سمنان، از بیست و یکم تا بیست و هفتم تیرماه در شهرستان سمنان برگزار می شود.
محمدرضا عامریان در گفت و گو با خبرنگار پانا سمنان، با اشاره به بومیسازی مد و لباس در سمنان و تاکید بر اینکه تک تک ما در مد و مدگرایی مسئول هستیم، اظهار داشت: مد و مدگرایی باید از پایه به صورت علمی تعریف شود و به آن، جهت اسلامی ایرانی داد.
وی برگزاری این جشنواره را نمونه بارز و مشخص اقتصاد مقاومتی در زندگی اسلامی برشمرد و افزود: جوانان ایدههای بسیاری دارند که در حوزه مد و لباس نشان داده شده است.
مدیر سازمان دانش آموزی استان سمنان، با بیان اینکه نمایشگاه مد و لباس در محل هنرستان عباسپور سمنان برگزار میشود، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه، جدیدترین تولیدات هنرمندان و خیاطان در زمینه مد و لباس به نمایش عموم گذاشته میشود.
عامریان با عنوان این مطلب که سازمان دانش آموزی استان سمنان در این نمایشگاه، ۴ غرفه با محتوای پوشاک دانش آموزی (مدارس)، پوشاک ایرانی_اسلامی، کفش و... داراست، هدف از برپایی این نمایشگاه توسط سازمان دانش آموزی را سامان دهی به وضع نابه¬سامان پوشاک در امر کیفیت و قیمت، ارائه سبک زندگی ایرانی_اسلامی و همچنین استفاده از تولید خود استان سمنان با طرح های زیبا، مناسب و بومی بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه لباس یک ابزار مهم برای ماست و برای آن وقت مناسب اختصاص می دهیم؛ توجه به رنگ، دوخت و ظاهر لباس برای انسان ها نیز بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: لباس برای کودکان و نوجوانان بسیار مهم است. دانش آموزان هر روز بیشتر از خانه و خانواده، مدرسه و همکلاسان و هم سن های خودشان را می بینند. در این نمایشگاه، فرصت تبادل نظر، ارائه دیدگاه های دانش آموزان و فرهنگیان است.
مدیر سازمان دانش آموزی استان سمنان، اظهار داشت: ما باید در مدارس فضایی را فراهم کنیم که دانش آموز در خصوص لباس مدرسه اش نظر بدهد. این طور، احساس مهم بودن به وی دست میدهد و فعال تر خواهد شد. هر چقدر در امر آموزش و پرورش هزینه کنیم کم است؛ چون در امر علم و فرهنگ سرمایه گذاری می شود.
عامریان با اشاره به تاثیر رنگ در فضای روحی و روانی مدارس گفت: اگر تلاشی برای تغییر فرم و رنگ در مدارس انجام میپذیرد، برای افزایش نشاط و تنوع در روحیه دانش آموزان است. آموزش و پرورش اصراری بر تغییر رنگ پوشاک در هرسال تحصیلی ندارد، اما این به افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان کمک می کند.
وی در ادامه لباس را مهمترین نماد دانست و افزود: اگر ما به استقلال فکری، فرهنگی و اقتصادی فکر می کنیم، باید به نمادها توجه داشته باشیم و لباس مهمترین نمادی است که در اولین برخورد، هر کس را با آن می شناسیم؛ پس رسالت بزرگی برعهده طراحان است و وزارت ارشاد هم از این طراحان حمایت می کند تا کار خود را به بهترین نحوه انجام دهند.
مدیر سازمان دانش آموزی استان سمنان، با تأکید بر اینکه تهاجم فرهنگی از دلایل رشد ناهنجاریها در مد و مدگرایی است و دشمن در این خصوص روش هوشمندانهای را برگزیده که در صورت عدم توجه به موقع مسئولان کارها گره می خورد، گفت: باید ساز و کاری معتدلانه در خصوص مد و مدگرایی تعریف شود.
عامریان به نقش نهادهای آموزشی در حوزه مد و لباس اشاره و بیان کرد: سیستم آموزش و پرورش ما باید سبک زندگی ایرانی_اسلامی را از طریق لباس آموزش دهد. برای مثال به کشورهای پیشرفته ای چون ژاپن سبک زندگی خود را با لباس های ساده تعریف می کنند و به ساده زیستی اهمیت می دهند. علاوه بر بخش آموزش، رسانه ها بویژه صداوسیما هم باید به تبلیغ کالاهای ایرانی بپردازند و زمان بیشتری را به طراحان و به فعالان حوزه مد و لباس اختصاص دهد؛ چرا که رسانه ها حلقه ارتباطی میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان هستند.
وی لباس را یک زبان و یک رسانه دانست و افزود: در دنیای امروز لباس به یک رسانه تبدیل شده و نشان دهنده شخصیت آدم ها است. هویت ایرانی_اسلامی ما در لباس ما باید رعایت شود و لباس باید نه مایه تفاخر باشد و نه تحقیر.
مدیر سازمان دانش آموزی استان سمنان، نیازسنجی بر مبنای اخلاق گرایی را یکی از ضروریات در حوزه مد و لباس دانست و تصریح کرد: وقار ایرانی باید رعایت شود و لباس همواره مورد توجه ایرانیان بوده است و پیشینه این توجه به ۶ هزار سال پیش بر می گردد؛ به این معنی که ما ایرانی ها از هزاران سال پیش تاکنون از سبک هایی پیروی کرده ایم که لباسمان نسبت به جوامع دیگر از برجستگی و نمود بیشتر و بهتری برخوردار باشد.
عامریان در ادامه بیان کرد: اگر قرار است جامعه اخلاق مدار باشد، باید لباس ایرانی متناسب با اخلاقیات تولید شود و نهادهای دولتی باید از این لباس های ایرانی_اسلامی حمایت کنند.
به گزارش پانا، علاقهمندان میتوانند از بیست و یکم تا بیست و هفتم تیرماه، صبحها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از این نمایشگاه بازدید کنند.
ارسال دیدگاه