مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خبر داد:

آغازفعالیت مجدد سامانه بهین‌یاب/طرح رونق تولیددر سال96واردفازاجرایی شد

مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: با گشایش مجدد سامانه بهین‌یاب از 28 خرداد و امکان ثبت‌نام متقاضیان به منظور استفاده از تسهیلات طرح رونق تولید، عملا وارد فاز اجرایی این طرح در سال 96 شده‌ایم.

کد مطلب: ۶۳۶۹۰۸
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از آذربایجان شرقی،حمید هاشم ‌زاده بیان کرد: در سال ۹۵ آذربایجان‌شرقی با پرداخت تسهیلات به ۷۳۴ واحد از طریق سامانه بهین یاب از لحاظ تعداد پرداخت تسهیلات به متقاضیان در رده پنجم قرار گرفت.

وی با بیان این که از لحاظ مبلغ پرداختی نیز با پرداخت ۵۳۳۲ میلیارد ریال تسهیلات در رتبه سوم کشوری قرار گرفتیم اضافه کرد: این عملکرد در حالی است که سهم استان آذربایجان شرقی در سال ۹۵ از محل طرح رونق تولید احیای ۵۱۵ واحد تولیدی تعیین شده بود.

وی گفت: طی سال ۹۵ در بخش کشاورزی به ۲۷۴ واحدتولیدی با اعتباری به مبلغ ۹۳۸ میلیارد ریال، در بخش صنعت و معدن ۴۴۶ واحد با مبلغ چهار هزار و ۲۰۵ میلیارد ریال و در منطقه آزاد ارس ۱۴ واحد با مبلغ ۱۸۸ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده اند.

وی ادامه داد: کل تسهیلات پرداختی با احتساب منطقه آزاد ارس به ۷۳۴ واحد تولیدی با مبلغ پنج هزار و ۳۳۲ میلیارد ریال بوده و پرداخت‌های مستقیم بانک‌ها نیز به تعداد ۵۷۰ واحد تولیدی با مبلغ دو هزار و ۶۸۴ میلیارد ریال بوده و همچنین از بابت استمهال بدهی واحدهای تولیدی برای ۲۸۷ واحد مبلغ سه هزارو دویست میلیارد ریال استمهال در نظر گرفته شده است.

به گفته هاشم ‌زاده از محل عملکرد سال گذشته برای حل مشکلات واحدهای تولیدی استان در مجموع ۱۱ هزار و ۲۱۶ میلیارد ریال نقدینگی تزریق شده است.

مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: به منظور اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل و سیاست‌های دولت تدبیر و امید در طی سال ۹۵ با فعال کردن کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، در حضور مسئولان، هر هفته جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در یکی از شهرک‌های صنعتی استان برگزار می شد.

هاشم ‌زاده ادامه داد: در این جلسات مشکلات موجود با حضور استاندار محترم، مدیران استانی و مدیران کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی، بررسی و رفع شده‌اند.

وی با اشاره به اقدام‌های انجام شده سال گذشته در حوزه اقتصادی استانداری، افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به منظور بررسی و رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی مشکل‌دار استان و تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی ۳ جلسه به ریاست وزیر محترم کشور و یک جلسه در حضور معاون رئیس‌جمهور تشکیل داده و همچنین جلسات مستمری در بانک مرکزی، وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پیگیری امور مربوطه داشته ایم.

مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌شرقی ادامه داد: سال گذشته از دو هزار و ۴۵۶ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، هزار و ۳۴۷ مصوبه مربوط به طرح رونق تولید بوده است.

هاشم ‌زاده با بیان این که سال گذشته ۱۵۹ جلسه در ارتباط با طرح رونق تولید در بخش کشاورزی و صنعت برگزار شده، گفت: این جلسات عمدتا در قالب کمیته های بررسی، کمیته استانی و جلسات توجیهی برگزار شده است.

وی تصریح کرد: از جمله اقدام‌های ویژه اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل در سال گذشته، برگزاری ۱۳ جلسه فشرده اختصاصی با بانک‌های عامل استان به منظور بررسی تمامی طرح‌های معرفی شده با حضور معاون اقتصادی استاندار، فرمانداران، روسای بانک‌ها و متقاضیان بوده است.

مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: در ادامه روند سال گذشته ، امسال و طی سه ماهه اول سال ۹۶ تعداد ۳۸ جلسه اختصاصی در ارتباط با بررسی مشکلات تولیدی صنعتی و کشاورزی در حوزه معاونت اقتصادی استانداری تشکیل و مسائل مرتبط با آنها مورد پیگیری قرار گرفته است.

هاشم ‌زاده افزود: در سال ۹۶ با ابلاغ دستورالمعل جدید، طرح رونق تولید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور آسیب‌شناسی طرح اجرا شده در سال گذشته و اتخاذ رویکرد مناسب برای اجرای بهینه آن در سال جاری، جلسات کارشناسی در دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری و همچنین جلسات تصمیم‌گیری با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری برگزار و در این زمینه تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح رونق تولید در زمینه ارتقای توان تولید ملی افزود: به منظور صیانت از تولید و اشتغال برای ۱۰ هزار واحد تولیدی صنعتی و معدنی ۲۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی با شرایط دستورالعمل تامین مالی بنگاه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی کوچک و متوسط و طرح‌های نیمه‌تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کل کشور در نظر گرفته شده است.

مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری آذربایجان‌شرقی ادامه داد: با توجه به راه‌اندازی مجدد سامانه بهین‌یاب از تاریخ ۲۸ خرداد امسال و ثبت‌نام واحدهای صنعتی و تولیدی متقاضی استفاده از تسهیلات طرح رونق تولید با مراجعه به نشانی behinyab.ir عملا وارد فاز اجرایی این طرح در سال ۹۶ شده‌ایم.

هاشم ‌زاده تصریح کرد: البته ابهاماتی در نحوه برخورداری متقاضیان، سهمیه استانی و سایر موارد وجود دارد که در ادامه جلسات مدیریتی و استعلامات مربوطه از مراجع کشوری درصدد رفع این ابهام‌ها هستیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار