کمک نزدیک به ۸۹۹ میلیون ریالی خیران سیاهکل به زندانیان جرائم غیرعمد
مدیرعامل ستاد دیه استان گیلان از کمک نزدیک به ۸۹۹ میلیون ریالی خیران سیاهکل برای آزاد کردن زندانیان جرائم غیرعمد استان خبر داد.
به گزارش پانا از گیلان،حمید کامران زاده اظهار کرد: نیکوکاران سیاهکل در جشن گلریزانی که شب گذشته در این شهر برگزار شد، مبلغ ۸۹۸ میلیون و ۹۲۰ هزار ریال برای آزاد کردن زندانیان جرائم غیرعمد استان کمک کردند.
وی تصریح کرد: از مجموع مبلغ کمک های خیران، ۱۲۱ میلیون و ۹۲۰ هزار ریال به صورت نقدی، ۱۵۳ میلیون ریال به صورت چک و ۶۲۴ میلیون ریال به صورت وعده ای بوده است.
به گفته کامران زاده، تاکنون جشن گلریزان در شهرهای آستارا، انزلی، لاهیجان، آستانه اشرفیه، رشت، صومعه سرا، رودسر، سیاهکل، لنگرود و رودبار برگزار شده و قرار است این جشن در تالش به عنوان آخرین شهر استان نیز برگزار شود.
کامران زاده یادآورشد: در حال حاضر ۸۱۷ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در زندان های استان بسر می برند که برای بازگشت به آغوش خانواده ، در انتظار کمک های خیران هستند.
وی میزان محکومیت این زندانیان را در مجموع حدود ۴۳۰ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: ۵۸۰ نفر از این افراد به دلیل محکومیت های مالی، ۱۶۴ نفر مهریه، ۴۱ نفر بدهکار نفقه و ۳۰ نفر تصادفات رانندگی، حوادث کارگاهی و قتل های غیرعمد در زندان هستند.
مدیرعامل ستاد دیه گیلان یاداور شد: سال گذشته مردم استان طی سال و در جشن های گلریزان، شش میلیارد ریال کمک کردند که از گلریزان سال گذشته تا گلریزان امروز، ۲۷۸ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد استان با کمک های مردمی آزاد شده اند.
ارسال دیدگاه