معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستانهای تهران:
تحول در آموزش و پرورش وابسته به تحول در مدیریت حرفه ای آموزشگاهی است
معاون آموزش متوسطۀ آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، در جمع فرهنگیان شهرستان های استان تهران گفت: تحول در آموزش و پرورش وابسته به تحول در مدیریت حرفه ای آموزشگاهی است.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری پانا، همایش تقدیر و تجلیل از منتخبین برنامۀ تعالی مدیریت مدرسه، شب گذشته، با حضور مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، شورای معاونین ، روسای مناطق ۲۱ گانه و مدیران منتخب مدارس شهرستان های استان تهران در سالن ولایت این اداره کل برگزار شد.
میررضا شفیع پور معاون آموزش متوسطۀ اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در این آئین، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام میلاد خجستۀ امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به این امر که ضمن ارزیابی سال گذشته از این طرح هر سال باید ۲۵ درصد از مدارس تحت پوشش این طرح قرار گیرند، گفت: در این راستا، ظرف مدت ۴سال باید تمامی مدارس در این سطح قرار گیرند.
وی در ادامه، ضمن ابراز خرسندی از این امر که با اندکی تغییرات، به جای کمیت به کیفیت پرداخته شده است و طرح با حرکتی آرام تر و مطمئن تر به پیش می رود، افزود: طرح تعالی مدیریت مدرسه می تواند تغییر و تحول در عرصۀ مدیریتی را به همراه داشته باشد.
معاون آموزش متوسطۀ اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در بخشی دیگر از سخنان خود، ضمن ابراز تأسف از این امر که جایگاه مدیریت آموزش و پرورش ایران، متناسب با استانداردهای مدرن دنیا چندان مناسب نیست، ادامه داد: این امر نشان می دهد که اگر می خواهیم آموزش و پرورش را متحول کنیم، باید در مدیریت حرفه ای آموزشگاهی تحول ایجاد شود.
شفیع پور موفقیت هر تحول را وابسته به وجود گزینه های مختلف و متعدد در آن دانسته و ضمن تأکید بر این مفهوم که تغییر عادت های مدیریتی قدیم نخستین پله در ایجاد تحول در مدیریت است، اظهار داشت: در این حوزه بعضاً با مقاومت های جدی از سوی مدیران مواجه می شویم.
این مقام مسئول، گذر از فرد محوری و حرکت به سمت نهادینه کردن تفکر مدیریتی، جمع گرایی، خرد ورزی و تقویت نگاه سیستماتیک در حوزۀ مدیریت را از مهم ترین نیازهای و ضرورت های این طرح برشمرده و تصریح کرد: بخش عمده ای از مشکلات آموزش وپرورش برون سازمانی است و باید این عوامل شناسایی، ریشه یابی و اصلاح گردد.
وی پویایی در بطن یک سیستم را نخستین عامل زمینه ساز ایجاد یک آموزش و پرورش پویا، مدرن و به روز ارزیابی و تأکید کرد: اگر در مدیریت کل نگر نباشیم و مجموعه را با هم نبینیم، نمی توانیم تحولی جدی در آموزش و پرورش ایجاد کنیم.
معاون آموزش متوسطۀ اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران ایجاد بهبودی مستمر را از مهم ترین دستاوردها و محاسن طرح تعالی تربیت دانسته و این گام را از جملۀ تکامل هایی دانسته که می تواند به نتیجه برسد و گفت: اگر نگاه مشارکتی و تربیت کار گروه نداشته باشیم، نمی توانیم به تحول دست یابیم.
شفیع پور در همین راستا، با تأکید بر این مفهوم که اگر نتوانیم تعلیم و تربیت را با تکنولوژی روز مجهز کنیم، هرگز نمی توانیم به تعالی مدیریت مدرسه دست یابیم و همچنین با تأکید بر ضرورت و اهمیت توجه جدی به نقش ومشارکت اولیای دانش آموزان در این طرح، افزود: بزرگترین سرمایه گذاری برای آینده، سرمایه گذاری در آموزش و پرورش است.
ارسال دیدگاه