مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران خبر داد:
۷۱ هزار و ۷۲۴ داوطلب در امتحانات نهایی خرداد ۹۶ ارزیابی می شوند
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران از سنجش ۷۱ هزار و ۷۲۴ نفر دانش آموز در امتحانات نهایی خرداد ۱۳۹۶ خبر داد.
به گزارش خبرنگار پانا شهرستانهای تهران، نشست هماهنگی برگزاری امتحانات نهایی خرداد ماه ۱۳۹۶ با حضور مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، اعضای شورای معاونین و مسئولین دست اندرکار برگزار شد.
عبدالرضا فولادوند، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در این نشست، با اشاره به این که امسال ۳۸ هزار و هشتاد و سه نفر داوطلب در کنکور سراسری شرکت خواهند کرد، گفت: در بخش کاردانی آزمون فنی و حرفه ای ۷ هزار و سیصدو هشتاد نفر و در بخش کارشناسی ۱ هزار و ۶۸ نفر با در این آزمون شرکت خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به رقابت ۲۰۶۸ شرکت کننده در مرحلۀ نخست المپیادهای علمی دانش آموزان، افزود: از این تعداد، ۲۱۱ نفر به مرحلۀ استانی راه پیدا کردند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در ادامه تعداد شرکت کنندگان در مرحلۀ اول آزمون سمپاد را ۱۱ هزار و ۹۱۶ نفر و تعداد شرکت کنندگان در مرحلۀ دوم این آزمون را ۳ هزار و ۸۸۰ نفر برشمرده و ادامه داد: در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی شهرستان های استان تهران ۱۴ هزار نفر در دورۀ اول و ۱۲ هزار و ۳۳۸ نفر در دورۀ دوم، متقاضی شرکت در این آزمون ها هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، ضمن تأکید بر ورود و حضور افراد متخصص و مسئول به عنوان نیروی انسانی در حوزه های تصحیح اوراق امتحانی، تأکید کرد: ورود این افراد باید به صورت جدی کنترل و ارزیابی شود تا حقی از دانش آموزان تضییع نگردد.
وی در همین راستا، امتحانات را یکی از مهم ترین و سنگین ترین عملیات های جاری آموزش و پرورش در طول سال تحصیلی برشمرده و یادآور شد: عمل به قانون و مقررا در طول مدت زمان برگزاری امتحانات لازم و ضروری است و در حوزۀ برگزاری امتحانات خرداد ماه، همه چیز باید حول محور قانون بوده و در مسیر قانون حرکت کند.
فولادوند، ضمن تأکید بر اهمیت رصد جدی امتحانات توسط بازرسان و ناظران این حوزه، افزود: می بایست دقت لازم در حوزۀ رصد امتحانات به کار گرفته شود و در این حوزه باید از تجربۀ افراد متخصص، توانمند و کاردان استفاده شود.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، در پایان، فراهم نبودن فضای فیزیکی برای برگزاری امتحانات را از دیگر عوامل آسیب زا در حوزۀ برگزاری امتحانات پایان سال دانسته و ادامه داد: فضای فیزیکی محل برگزاری امتحانات می بایست از نور مناسب و سیستم تهویۀ متبوع برخوردار باشد.
ارسال دیدگاه