فعالیت ۵۲ شرکت دانشبنیان و بیش از ۱۳۰ واحد فناور در همدان
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان با بیان اینکه ۵۲ شرکت دانش بنیان و بیش از ۱۳۰ واحد فناور در مجموعه خود پارک و مراکز تابعه فعالیت دارند، گفت: ملایر بعد از شهر همدان جایگاه ویژهای در استان دارد.
وی با بیان اینکه برنامههای ما در چند سطح بسته شده است، افزود: برنامه های ما در گذشته به صورت یک برنامه ۵ ساله راهبردی تدوین شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان گفت: این برنامه ۵ ساله به تصویب وزارتخانه مربوطه نیز رسیده و ما در برنامه تدوین شده بحث آموزش را برای واحدهای فناورانه، بحث حمایتهای نمایشگاهی و کارگاهی و همچنین بحث حمایت در خصوص معافیتهای مالیاتی و گمرکی از ایدههای فناورانه و شرکتهای دانش بنیان را داریم.
وی تصریح کرد: علاوه بر این موارد تسهیلات اعتباری نیز به طرحها و ایده ها پرداخت می شود و اگر ایده ای در سطح بالا باشد تا سقف ۱۰۰ میلیون با چهار درصد نرخ سود پرداخت می شود.
کزازی افزود: اگر شرکت دانش بنیان باشد تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان از صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت می شود و اگر رقم بیشتری بخواهد بعد از تایید تا سقف ۵ میلیارد تومان دریاف می کند.
وی با بیان اینکه ۵۲ شرکت دانش بنیان و بیش از ۱۳۰ واحد فناور در مجموعه خود پارک و مراکز تابعه فعالیت دارند، گفت: ملایر بعد از شهر همدان جایگاه ویژهای در استان دارد؛ همچنین بیش از ۳۰ واحد فناور و دانش بنیان در مرکز رشد ما مستقر هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان همدان با اشاره به اینکه شهر ملایر ظرفیت خوبی دارد و تعداد ایدهها و طرح های که ارائه می شود جهت ارزیابی قابل توجه است، خاطرنشان کرد: مرکز ثقل اکثر ایده ها و طرح ها دانشگاه است.
وی ابراز داشت: حرکت ما در آینده این است که به سمت پتانسیل های طبیعی برویم و نیروی متخصص استان و شرکت ها را در این قالب جا دهیم.
ارسال دیدگاه