مرحله دیگر از بازدید بوفه های مدارس گیلان
از پایگاههای تغذیه سالم مدارس صومعه سرا، شفت ،آستانه اشرفیه و لاهیجان بازدید شد.
عمران کرمی مدیر سازمان دانش آموزی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار پانا از گیلان،گفت: این بازدید ها با هدف ارتقای سلامت و ارائه خدمات به دانش آموزان عزیز به صورت بهداشتی صورت می گیرد.
وی افزود بوفه ها محیطی مناسب برای ایجاد ذائقه مناسب در دانش آموزان است اگر بوفه مدارس میان وعده هایی با ارزش غذایی با در اختیار دانش آموزان قرار دهد نه تنها آنان مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد بلکه یاد خواهند گرفت که در آینده به عنوان یک فرد بزرگسال مواد غذایی مناسبی را برای خود و خانواده شان انتخاب کنند.
کرمی در ادامه صحبت های خود در خصوص ارائه خوراک های غیر مجاز در پایگاه های تغذیه سالم اظهار داشت:همیشه با ممنوعیت و قوه قهریه نمی توان با فروش مواد غذایی مضر مقابله کرد ولی با آموزش های اولیه به خانواده ها و دانش آموزان تا حدی می توان از مصرف تنقلات غیر مجاز جهت تامین منابع غذایی در دانش آموزان جلو گیری کرد.
وی با ذکر این نکته مکان فیزیکی یکی از بوفه مدارس باید از سرویس بهداشتی فاصله داشته باشد البته دارای فضای مناسب و قابل دسترس برای دانش آموزان، نور کافی و مناسب و جنس کاشی قابل شست و شو و به رنگ روشن باشد و یخچال سنگ ظرفشویی، هواکش و همچنین تجهیزات لازم مکان تهویه کپسول آتش نشانی، سطل زباله دردار با کیسه زباله و جعبه کمک های اولیه را داشته باشد طی دستورالعمل از طریق معاونت تربیت بدنی و سلامت به مدیران مدارس تحت پوشش ابلاغ گردیده است.
مدیر سازمان دانش آموزی گیلان در بخش دیگری از بیاناتش در خصوص نظارت بر بوفه های مدارس گفت: تیم های نظارتی استانی و مناطق به صورت دوره ای از بوفه های مدارس بر اساس شاخص های ارزیابی از بوفه های مدارس بازدید می نمایند و در همین راستا بوفه های مدارس آموزش و پرورش شهرستان صو معه سرا،شفت، آستانه اشرفیه و لاهیجان بر فرم ثبت مشاهدات مورد بازدید مدیر اجرایی دفتر رئیس سازمان دانش آموزی کشور و کارشناسان سازمان دانش آموزی این استان قرار گرفت و در نظر است ساز و کاری طراحی شود تا با متصدیان متخلف بوفه ها در صورت عدم رعایت مواد بهداشتی برخورد شود و حتی در مواردی چنانچه به تذکرات توجه نشد با توجه به ضوابط بوفه ها تعطیل شود.
ارسال دیدگاه