کاهش ابتلا به بیماری های روحی با مصرف فولیک اسید
خبرگزاری پانا: دانشمندان معتقدند، مصرف منظم فولیک اسید احتمال ابتلا به بیماری های روحی روانی را در کودکان تاچندین برابر کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از خبرگزاری استرالیا، دانشمندان نروژی ۸۵ هزار و ۱۷۶ کودک را مورد بررسی قراردادند و دریافتند، کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری به طور منظم فولیک اسید مصرف می کردند، احتمال ابتلا به بیماری های روحی روانی و اختلالات مغزی و همچنین اوتیسم در آنان سه برابر کمتر از دیگر افراد است.
دانشمندان توصیه کردند،بهتر است مادران باردار مصرف فولیک اسید و مکمل های آن را جزئی از برنامه منظم و روزانه خود قرار دهند.
آنان معتقدند مصرف این ویتامین احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، پوکی استخوان، نقص های مادرزادی و همچنین سرطان را در کودکان کاهش می دهد.
جگر، عدس، لوبیا قرمز، بادام زمینی، اسفناج، برگ شلغم و گندم از منابع غنی فولیک اسید هستند.
ارسال دیدگاه