اقدامات تشدیدی در جهت تامین بهداشت و سلامت شیر خام در ارومیه

در جهت تامین بهداشت و سلامت شیر خام در استان آذربایجان غربی اقدامات تشدیدی صورت گرفت.

کد مطلب: ۴۵۰۲۸۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان غربی ، ناصر رجبی رئیس اداره بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان آذربایحان غربی با اعلام این خبر گفت : در راستای اجرای طرح پایش بار آلودگی میکروبی مراکز جمع آوری شیر خام و گاوداریهای صنعتی با انجام نمونه برداری ادواری دو بار در هر ماه از هر مرکز جمع آوری و هر بار شش نمونه ازسه مرحله آماده سازی شامل شیر حین تحویل دامداریها - قبل از سرد سازی - بعد از سرد سازی اقدام و با انجام ازمایش توتال کانت در آزمایشگاههای شبکه های تابعه میزان سطح الودگی شیر استان تعین و برآورد میشود.

وی همچنین به تشدید نظارت و کنترل بهداشتی شیر خام با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به ابلاغیه سازمان دامپزشکی برای تجهیر و توانایی آزمایشگاههای مراکز جمع آوری شیر خام به انجام آزمایشات تقلبات شیر خام در استان آذربایجان غربی اشاره نمود و گفت: در پیگری این موضوع از ابتداء سال ۹۴ تعداد ۲ هزارو ۳۰۰ نمونه شیر از مراکزفوق الذکر در راستای تامین بهداشت و سلامت شیر خام اخذ و آزمایشات اولیه و تکمیلی بر روی نمونه بعمل آمد که تا کنون مقدار ۱۰هزارو ۴۱۰ کیلو گرم شیر خام فاسد و غیر بهداشتی از چرخه مصرف خارج شده است.

وی با تاکید به بخشنامه سازمان دامپزشکی کشور در اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت شیر خام گفت از اول سال ۱۳۹۴ با بر گزاری جلسات و تشکیل اکیپ مشترک بهبود کیفیت شیر خام در شهرستانها و ارتقاء بهداشت شیر خام استان با دبیری اداره کل دامپزشکی استان که در این زمینه جلسات هماهنگی با تعاونی دامداریها و نمایندگان منتخب مراکز جمع آوری و شیر پاستوریزه استان تشکیل و تصمیماتی برای عملیاتی نمودن راهبردی طرح ملی ارتقاء بهداشت شیر خام طرح در جلسه ستادی با ریاست استانداری محترم ، جهاد کشاورزی ، علوم پزشکی ، صنعت و معدن ، قضایی و سایر ارگانهای ذیربط تشکیل گریده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار