تجهیز ۲۰ پژوهش‌سرا به آزمایشگاه نانو

معاون وزیر آموزش و پرورش از تجهیز ۲۰ پژوهش‌سرا به آزمایشگاه نانو خبر داد و گفت: جمعیت دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای در چهار سال آینده حدود ۴۰۰ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند.

کد مطلب: ۴۲۷۷۱۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا شهر تهران، علی زرافشان در گردهمایی مدیران مدارس دوره‌های اول و دوم متوسطه کرمانشاه، اظهار کرد: یکی از راهبردهای اصلی وزارت آموزش و پرورش ارتقای کیفیت است و این راهبرد به‌ عنوان راهبرد جهانی مطرح است.

وی گفت: پروژه‌ای در دنیا با عنوان آموزش برای همه اجرا می‌شود که از سال ۱۹۹۰ میلادی آغاز شده و ۶ هدف را دنبال می‌کند که مهم‌ترین آن دسترسی به آموزش ابتدایی فراگیر بوده است.

معاون وزیر آموزش‌ و‌ پرورش ادامه داد: این هدف با گذشت ۱۰ سال محقق شد و در سال‌های اخیر علاوه بر آموزش ابتدایی، دوره فراگیر متوسطه نیز دنبال می‌شود و اکنون هدف ارتقای کیفیت مطرح است.

این مسئول خاطرنشان کرد: پوشش تحصیلی در دوره اول متوسطه ۹۴ درصد است و فقط ۶ درصد گروه سنی متوسطه در حال تحصیل نیستند و در مدرسه حضور ندارند.

وی ادامه داد: پوشش ظاهری اول متوسطه بیش از ۱۰۳ درصد است به این معنی که افرادی در رده سنی بالاتر از سن متوسطه اول نیز به تحصیل مشغول هستند و پوشش ظاهری دوم متوسطه ۸۵ درصد است.

زرافشان با اشاره به اینکه مدیران مدارس نقش چشم‌گیری در راهبرد سیاست ارتقای کیفیت آموزش و پرورش دارند، گفت: بخشی از جلسات مدارس به تبیین سند چشم‌انداز تحول بپردازد و مهم‌‌ترین کلید واژه برای مدارس، مدرسه مبتنی بر برنامه و برنامه‌ریزی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه ساختار مدرسه از شیوه ۵.۳.۳.۱ به شیوه ۶.۳.۳ تغییر یافته، تصریح کرد: تغییر بزرگی در نظام آموزشی ایجاد شده و به‌دنبال تغییر ساختار تغییر محتوا نیز ایجاد شده است.

وی ادامه داد: تغییر ساختار موجب کمبود حدود ۴۰ هزار معلم دوره اول متوسطه و هم‌زمان وجود ۵۰ هزار نیروی بیشتر از نیاز در دوره دوم متوسطه در سال گذشته شد که با کامل شدن پایه‌های تحصیلی در دوره‌های متوسطه استقرار کامل انجام نشده و در سال‌های آینده نیاز به تلاش است تا انجام شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: معلمی که درس جدیدی تدریس می‌کند و جابه‌جا شده، نیازمند کسب توانمندی لازم است و باید در مدارس این موضوع مدیریت شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ۵۰۰ منطقه در کشور دارای پژوهش‌سرای دانش‌آموزی هستند که ۵۰ پژوهش‌سرا مجهز به آزمایشگاه‌های نانو است و امسال نیز ۱۴ الی ۲۰ پژوهش‌سرا به آزمایشگاه نانو مجهز خواهد شد.

زرافشان تصریح کرد: جمعیت دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای در چهار سال آینده حدود ۴۰۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد و این موضوع نیاز به جذب استادکار و ایجاد فضای آموزشی برای ۴۰۰ هزار دانش‌آموز را مشخص می‌کند.

وی ادامه داد: پنج هزار نیرو جدید استخدام شده و از این تعداد یک‌هزار و ۸۰۰ نفر استادکار در مرحله مصاحبه هستند که پس از آن جذب می‌شوند.

این مسئول با اشاره به تمایل ایجاد شده در بین دانش‌آموزان برای ورود به رشته‌ علوم تجربی، تصریح کرد: امکانات، نیاز،علاقه و استعداد در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان توسط مشاوران مورد توجه قرار بگیرد و دانش‌آموزان توجیه شوند که تا زمان فارغ‌التحصیل شدن آن‌ها ظرفیت اشتغال بخش سلامت تکمیل شده و با انبوه فارغ‌التحصیلان در رشته‌های زیرمجموعه پزشکی مواجه خواهیم شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار