متوسط عمر ماشینآلات معدنی بیش از ۲۰ سال
خبرگزاری پانا: معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان؛ با بیان اینکه وضعیت ماشین آلات معدن در استان چندان مناسب نیست، اظهار کرد: به دلیل هزینه بالای ماشین آلات، سرمایه گزاران رغبت چندانی به تعویض ماشین آلات خود ندارند.
به گزارش خبرگزاری پانا، محمد خاکی با اشاره به اینکه تنها شرکت های بزرگ اقدام به خرید ماشین آلات جدید می کنند، افزود: ماشین آلات موجود در استان اغلب فرسوده هستند و به نوسازی نیازمندند.
خاکی تصریح کرد: البته در سال های گذشته به دلیل پرداخت تسهیلات و ارائه مجوز واردات ماشین آلات دست دوم معدنی تغییراتی در این زمینه ایجاد شده است.
وی با تأکید بر اینکه عمر متوسط ماشین آلات معدنی در استان بالای ۲۰ سال است، خاطرنشان کرد: به دلیل قیمت بالای ماشین آلات معدن، جایگزینی آن برای معدنکاران بسیار دشوار است.
خاکی با اشاره به اینکه معدن کاری بسیار سخت است، گفت: به دلیل استهلاک بالای کار معدنی، فرسودگی ماشین آلات نیز افزایش یافته و هزینه نگهداری آن نیز افزایش می یابد.
وی همچنین تأمین قطعات یدکی باکیفیت و مناسب را نیز از دیگر دغدغه های موجود در این زمینه عنوان کرد.
معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه ثبت محدوده نیز گفت: کاداستر معدن از اواخر سال گذشته اجرایی شده و متقاضیان سرمایه گذاری می توانند برای ثبت محدوده خود به این سامانه مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه سیستم ثبت محدوده دستی حذف شده، اظهار کرد: این رویداد باعث کاهش خطا می شود به طوری که اطلاعات همه محدوده های معدن کل کشور بر روی سامانه وجود دارد.
خاکی تأکید کرد: این اقدام باعث شفاف سازی بیشتر و بهتر و کاهش چشمگیر امکان دخل و تصرف در محدوده های معدنی می شود.
ارسال دیدگاه