عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس تشریح کرد:

تاثیرات منفی پارازیت‌ها بر مغز و اعصاب، جنین و عقیم شدن مردان

خبرگزاری پانا: یک عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت که پس از بررسی اثرات بیولوژیکی امواج رادیویی و میکروموج‌ها (پارازیت‌ها) به این نتیجه رسیده که این امواج ضمن امکان ایجاد سرطان در بافت‌های نرم بدن به تداخل در سیستم هدایت هواپیما، تاثیرات منفی روی مغز و اعصاب، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان و افزایش دمای بدن می‌انجامد.

کد مطلب: ۳۱۸۵۶۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش سرویس سیاسی پانا، کمال‌الدین پیرموذن در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارازیت اندازها، فرستنده‌های مخابراتی و پست‌های برق فشار قوی دائما در حال انتشار پارازیت با توان بالا هستند و بر اساس داده‌های سازمان بهداشت جهانی اثرات ناشی از این امواج بر روی بافت‌های زنده انسان‌ها به افزایش آمار مرگ و میر به ویژه در اثر سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی و افزایش تحریکات و ناراحتی‌های عصبی منجر می‌شود.

این عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه استفاده زیاد از امواج رادیویی و پارازیت‌های ماهواره‌ای آثار سوء زیستی و امکان آسیب‌های جسمانی را به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: امواج پارازیتی بدون ضرر وجود ندارد. قدرت باندهای پارازیتی ارسال شده بالاتر از قدرت میکروموج‌های ارسالی از ماهواره یعنی از ۳۵۰۰ مگاهرتس تا چند گیگاهرتس است.

وی ادامه داد: باندهایی که بالاتر از ۲۰ مگاهرتس تا ۲۰۰ گیگاهرتس هستند بر روی بدن اثر می‌گذارند اما بیشترین اثر مربوط به باندهای بالاتر از ۳۰۰ مگاهرتس یعنی میکروموج‌ها و پارازیت‌ اندازهاست که چنین امواجی اگر دارای شدت و بسامد بالا باشند سلامتی انسان را به طور کلی مختل و عوارض مختلفی ایجاد می‌کنند که بسته به بسامد موج متفاوت است.

عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس اضافه کرد: هر چه این امواج مدت بیشتری با بدن برخورد داشته باشند خطرناک‌تر خواهند بود. از طرفی زمان برخورد این امواج هم آثار خاص خود را به دنبال دارد. همچنین تاثیر این امواج بر روی کودکان بیشتر از دیگر افراد جامعه است تا آنجا که کودکان خیلی زود به انواع بیماری‌ها مبتلا می‌شوند.

پیرموذن ادامه داد: این امواج بر روی مردان نیز تاثیرات نامطلوبی دارد و آنها را عقیم می‌کند و از طرفی زنان باردار را گرفتار عوارض جبران‌ناپذیری می‌کند. البته در شرایط عادی این پرتوها آنقدر زیاد نیست اما در زمان طولانی و با توجه به شرایط قرار گرفتن و تاثیرات آن در مراحل اولیه به خستگی مفرط و حالت گیجی منجر می‌شود.

عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه فرستادن پارازیت‌های با قدرت و توان بالا روی سیستم‌های عصبی تاثیر می‌گذارد، تصریح کرد: برخورد این امواج با انسان و سایر موجودات باعث بروز اختلالات خونی می‌شود که در نهایت از عوامل بروز سرطان است به این ترتیب مهم‌ترین اثر پارازیت‌های پرقدرت، سرطان‌زا بودن آنهاست.

وی در پایان مهم‌ترین ضررهای پارازیت‌ها در هنگام ارسال را به این شرح عنوان کرد: تاثیرات بسیار منفی روی مغز و اعصاب، ایجاد سرطان در بافت‌های نرم بدن، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان، افزایش دمای بدن، تداخل در سیستم گیرندگی و فرستندگی کلیه دستگاه‌های ماهواره‌ای، تداخل در سیستم هدایت هواپیما، اختلال در تلفن‌های همراه، اختلال در اینترنت، اختلال در سیستم خودپرداز بانک‌ها و اختلال در سیستم‌های پزشکی، مراکز تحقیقاتی و بخش دما و هوا است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار