استاندار فارس:
تخریب محیط زیست زندگی در کره زمین را مشکل کرده است
خبرگزاری پانا: استاندار فارس گفت: تخریب محیط زیست و منابع طبیعی در سال های گذشته سرعت زیادی داشته است و زندگی در کره زمین را با مشکل مواجه کرده است.
به گزارش خبرگزاری پانا، محمد احمدی در مراسم آغاز چهل و هفتمین گردهمایی روسای مراكز آموزش عالی كشاورزی و منابع طبیعی كشور در دانشگاه شیراز، اظهار داشت: كشورمان از لحاظ كشاورزی و منابع طبیعی صدمات شدیدی را شاهد بوده و دچار بحران های جدی شده است.
نماینده عالی دولت در استان فارس خاطر نشان كرد: به دلیل بحران خشكسالی و مشكلات ناشی از آن به ویژه در زمینه تامین معیشت، بسیاری از ساكنان شهرستان های فارس در آینده ای نه چندان دور ناچار به مهاجرت از محل سكونت خود خواهند شد.
وی با اشاره به این كه استان فارس در گذشته دارای چندین دریاچه و شركت های فعال متعددی در زمینه صیادی و ماهی گیری بوده است، افزود: امروز این دریاچه ها و تالاب ها خشك شده و در نزدیكی آن ها چاه های غیرمجاز با عمق بسیار زیاد به وجود آمده است.
استاندار فارس با بیان این كه تنها دو درصد از آب های كره زمین، شیرین و قابل شرب است، اظهار داشت: روند تخریب ناجوانمردانه منابع طبیعی، آنچنان سرعتی گرفته است كه برخی از مراكز تحقیقاتی به دنبال یافتن نشانه های حیات و امكان زندگی در سایر كرات هستند.
احمدی خاطر نشان كرد: امروزه موضوع تخریب محیط زیست و منابع طبیعی اهمیت بسیار زیادی یافته و از مقوله حقوق بشر پیشی گرفته است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان این كه نشست علمی روسای مراكز آموزش عالی كشاورزی و منابع طبیعی كشور می تواند در زمینه چاره اندیشی برای رفع مشكلات این حوزه موثر باشد، تاكید كرد: برای مقابله با روند تخریب محیطی زیست و منابع طبیعی نیازمند استفاده از ابداعات اندیشمندان دنیا و بهره گیری از توان اساتید دانشگاه ها هستیم.
وی تصریح كرد: پیشنهادات كارشناسانه اساتید دانشگاه و متخصصان حوزه كشاورزی و منابع طبیعی می تواند به عنوان قوانین در مراجع مربوطه به تصویب رسیده و در جهت شكوفایی این حوزه موثر واقع شود.
استاندار فارس با تاكید بر این كه رسیدگی به معیشت مردم در كنار اهمیت بحث محیط زیست و منابع طبیعی قرار دارد، ادامه داد: تنوع بخشی به شیوه معیشت مردم و توانمندسازی آنان به ویژه در مناطق روستایی اهمیت ویژه ای در حفاظت از محیط زیست دارد.
احمدی با اشاره به این كه در فقه اسلامی به موضوع منابع طبیعی توجه شده است، اظهار داشت: باید با عزم ملی و مدیریت جهادی تلاش كنیم محیط زندگی و منابع طبیعی خود را مراقبت كرده و مانع از تخریب بیشتر آن شویم.
ارسال دیدگاه