علی اکبر اشعری مدیر پروژه باغ کتاب تهران:

کتابخانه های مدارس را نباید به بهانه نداشتن فضا به کلاس درس تبدیل کنیم

خبرگزاری پانا: علی اکبر اشعری گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی و نهادینه شدن آن تنها از مدارس و کتابخانه های مدارس آغاز می شود و ضرورت دارد دولت به این مهم توجه کند.

کد مطلب: ۲۸۴۶۰۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ علی اکبر اشعری مدیر پروژه باغ کتاب تهران ، مبدا هربرنامه ای برای نهادینه شدن کتابخوانی در جامعه را مدرسه دانست و گفت: اگر علاقه ای به کتابخوانی بخواهد شکل بگیرد از دوران دانش آموزی آغاز می شود . این نکته اهمیت کتابداری و کتابخانه در مدارس را بیش از پیش مشخص می کند.

اشعری به جایگاه مهم کتابدار در مدارس اشاره کرد و گفت: کتابداران باید مشاور علمی تربیتی قلمداد شوند و روحیه پژوهشگری در دانش آموزان تقویت شود؛ واقعی کردن ساعات مطالعه در مدارس از جمله گام هایی ست که می توان در این مسیر برداشت.

او با اشاره به سابقه 12 ساله نمایشگاه یاد یار مهربان برای نوسازی کتابخانه های مدارس گفت: در هر دوره نمایشگاه کتاب های دو سال اخیر اجازه ورود دارند و این نکته به بروز رسانی و نو شدن کتاب های و به وجود آمدن جو نشاط و شادابی برای کتابخانه های مدارس و دانش ا»وزان را به همراه دارد.

رییس سابق سازمان اسناد و کتابخانه ملی از برچیده شدن برخی کتابخانه های مدارس ظرف یکسال اخیر خبر داد و تصریح کرد: متاسفانه با 6 ساله شدن دوره نخست آموزش های همگانی برای مدارس، برخی مدرسه هایی که فضای کافی برای کلاس های ششم را نداشتند ناگزیر کتابخانه ها را تبدیل به کلاس کردند و در خوش بینانه ترین حالت کتابخانه ها را به کتابخانه های کلاسی تقلیل دادند.

او همچنین از عملکرد وزیر وقت ارشاد در حوزه تخصیص منابع یارانه کتاب انتقاد کرد و افزود: قرار بود بودجه ای که از محل حذف یارانه هایی به دست می آید به خرید کتاب از ناشران اختصاص یابد، ولی خبر دار شدیم که این بودجه به حوزه سینما رفت و کتاب از این بودجه بی نصیب ماند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار