نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:
شیعه عزت خود را از مکتب عاشورا دارد/صبر و استقامت بزرگترین درس عاشورا
خبرگزاری پانا: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: امروز اگر شیعه در جهان حرفی برای گفتن دارد همگی به دلیل فداکاری شهدای دشت نینوا است که درس شجاعت، شهامت، قدرت و ذلت ناپذیری را به ما یاد دادند.
به گزارش خبرگزاری پانا، آیت الله محسن مجتهد شبستری در مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) در جمع نیروهای مسلح آذربایجان شرقی با بیان این که اهل باطل همچون کف روی آب که سودی ندارد، نابود شدنی هستند، اظهار داشت:حق مانند آب ماندنی و پایدار است و این موضوع در طول تاریخ به اثبات رسیده است.
وی با اشاره به اتفاقات منطقه و حضور داعشی ها در خاورمیانه، افزود:عکس سردار سلیمانی به عنوان یک شخصیت محبوب در دست نظامیان عراق و فلسطینی حاوی پیام مهمی است و نشان از تاثیرپذیری این کشورها از انقلاب اسلامی ایران دارد.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از مسلمانان جهان اظهار داشت:ما وظیفه داریم به ملت مظلوم فلسطین، سوریه و عراق که حقوقشان پایمایل شده کمک کنیم.
وی حوداث اخیر منطقه را مقدمه ای برای ظهور حضرت ولی عصر (عج) عنوان کرد و گفت:همه قدرت و عزتی را که امروزه داریم مدیون سرور و سالار شهیدان هستیم چراکه ما هرچه داریم از مکتب عاشورا داریم.
شبستری تصریح کرد:همیشه زنده ماندن د رجنگ به معنای پیروزی نیست و این مهم را در واقعه دشت کربلا به عینه می بینیم چرا که امام حسین(ع) و یارانش با این که به درجه شهادت نائل شدند ولی به هدفشان که احیا اسلام و ارزش های دینی و رسوا کردن خاندان بنی امیه بود، رسیدند و این یعنی پیروزی.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد:امروز اگر شیعه در جهان حرفی برای گفتن دارد همگی به دلیل فداکاری شهدای دشت نینوا است که درس شجاعت، شهامت، قدرت و ذلت ناپذیری را به ما یاد دادند.
وی اظهار داشت:امام حسین(ع)در روز عاشورا اهل حرم خود و یارانش را به صبر و استقامت دعوت کرد و آنها نیز به خوبی از این امتحان الهی سربلند بیرون آمدند.
امام جمعه تبریز با اشاره به استقامت اهل بیت امام حسین(ع) بعد از اسارت، اظهار داشت:امام حسین (ع) خود مظهر صبر و استقامت و مظهر صفات خداوندی است و طبیعی است فرزندن و دخترانی شایسته در دامان چنین پدری تربیت شود و این نیاز جامعه امروزی ماست.
شبستری با بیان این که شعار "لبیک یا زینب" یا لبیک یا حسین" نباید فقط لغلغه زبانی باشد، اظهار داشت:ما باید در عمل ثابت کنیم و به معنای لبیک واقف باشیم و بدنیم که لبیک به معنی این است که تمام رفتارها و نوع زندگیمان را حسینی کنیم و پس از درک فضایل و کمالات اهل بیت علیهم السلام از عمق دل لبیک را بگوییم.
ارسال دیدگاه