رییس کانون صنایع غذایی درگفت وگو با پانا مطرح کرد:
افزایش نیاز سرمایه درگردش واحدهای تولیدی به 5/2 برابر/ صنعت غذا نیازمند نقدینگی
خبرگزاری پانا: رییس کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی گفت: نیاز واحدهای صنعتی از جمله صنایع غذایی به نقدینگی به دوبرابر افزایش یافته و این درحالی است که برای گشایش اعتبار اسنادی نیز باید 130درصد تخصیص یابد که به معنای آن است که نیاز به نقدینگی به میزان 2و نیم واحد افزایش یافته است .
ابوالحسن خلیلی درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا ، اظهار کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی صنعت غذا با توجه به شرایط کنونی اقتصاد نیاز مبرم به نقدینگی دارند و این درحالی است که افزایش نرخ ارز و تورم نیاز این واحدها به سرمایه درگردش را به میزان ۲ برابر و نیم افزایش داده است .
رییس کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی گفت: نیاز واحدهای صنعتی از جمله صنایع غذایی به نقدینگی به دوبرابر افزایش یافته و این درحالی است که برای گشایش اعتبار اسنادی نیز باید ۱۳۰درصد تخصیص یابد که به معنای آن است که نیاز به نقدینگی به میزان ۲ونیم واحد افزایش یافته است .
رییس کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی در خصوص نرخ ارز گفت: طبیعی است که در شرایطی که نرخ ارز به ۲ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده و بخش بزرگی از مواد اولیه صنایع ما وارداتی بوده و وابسته به واردات است معادل ریالی آن در بهترین شرایط اکنون به ۲ برابر رسیده است .
وی اضافه کرد: سال گذشته برای واردات ارز ۱۲۲۶ استفاده می شد که اکنون به ۲هزار و ۵۰۰تومان رسیده و به معنای نیاز به ۲ برابر شدن نقدینگی است .
خلیلی اظهار کرد: برای گشایش اعتبار اسنادی نیز باید ۱۳۰درصد تخصیص یابد که به معنای آن است که نیاز به نقدینگی به میزان ۲ونیم واحد افزایش یافته است .
ارسال دیدگاه