یک اقتصاددان مطرح کرد:
ضرورت اصلاح ساختاری اقتصاد برای خروج از رکود
خبرگزاری پانا: یک اقتصاددان تاکید کرد : اجرای مناسب بسته سیاست خروج غیرتورمی از رکود و ایجاد رونق پایدار باید با تبیین همه ابعاد برنامه ها و نیازهای کوتاه مدت اقتصادی کشور مدنظر باشد.
به گزارش خبرگزاری پانا، حسین راغفر اظهار داشت: دولت باید هوشیار باشد که این بسته ، موجب توزیع رانت در میان قدرتمندان نشود و اصلاح فضای کسب و کار و افزایش بهرهوری هم در الویت قرار گیرد و نباید اشتباهات اقتصادی گذشته را تکرار کنیم.
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا افزود: هنوز گزارههای بسته خروج از رکود دولت ناقص است و باید کامل شود.
وی با بیان اینکه ساختار صنعت پتروشیمی به عنوان ساختاری ناکارآمد بر خام فروشی تکیه دارد ، گفت : پیشران شدن این بخش برای خروج از رکود نمی تواند اثربخش باشد ، باید اصلاحات ساختاری مد نظر باشد و نهادهای حامی تولید ایجاد شود.
راغفر گفت : باید تشکیل سرمایه ناخالص به نفع تولید مدیریت شود و تولید محرک اقتصاد باشد و خلق ثروت و شغل کند.
وی افزود: فقط با تزریق ارز و درآمدهای بادآورده نفتی نمیتوان وضع موجود را آباد کرد ، این بسته برای سالهای ۹۳ و ۹۴ است و باید سیاست های کوتاه مدت و مشخص مد نظر دولت باشد.
راغفر تصریح کرد: رونق بازار سرمایه هم مهم است که در کنار ارتقای بهرهوری مد نظر است و این طور نیست که اگر قیمتها اصلاح شود ، همه چیز هم ساماندهی شود.
راغفر خواستار تدوین راهبرد بلندمدت برای توسعه کشور شد و باید چشمانداز بلند مدت داشته باشیم.
راغفر به رادیو اقتصاد گفت: البته انتظار نداریم که این بسته سیاستی دولت پاسخگوی همه موارد باشد اما این را هم بدانیم که این بسته
شبیه بسته های دولتهای پیشین است.
ارسال دیدگاه