واگذاری مدیریت ۲۰۰شهرك صنعتی به شركتهای خدماتی
خبرگزاری پانا: مدیر عامل سازمان صنایع كوچك و شهركهای صنعتی ایران اعلام كرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده تاپایان سال جاری مدیریت بیش از ۲۰۰ شهرك وناحیه صنعتی به شركتهای خدماتی سپرده می شود.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از سازمان صنایع كوچك و شهركهای صنعتی ایران، «فخراله مولایی» با اشاره به تمهیدات این سازمان به منظور اجرای قانون اصل ۴۴ اساسی افزود: با ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون نحوه واگذاری شهركها و نواحی صنعتی به بخش خصوصی ، دربیش از ۲۰۰ شهرك وناحیه صنعتی كه ۵۰درصد آنها به بخش خصوصی واگذار شده ، شركتهای خدماتی متشكل از صاحبان واحدهای مستقردر این مناطق تشكیل و مدیریت شهركها ونواحی صنعتی را برعهده می گیرند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح كرد: از این پس با تاسیس شركتهای خدماتی و واگذاری اراضی شهركها و نواحی صنعتی به بخش خصوصی ، رفته رفته سهم شركتهای تابعه سازمان صنایع كوچك و شهركهای صنعتی ایران ، از شركتهای خدماتی به صفر رسیده و كلیه امور به بخش خصوصی سپرده می شود.
مولایی در ادامه شركتهای شهركهای صنعتی سراسر كشور را حلقه ارتباطی دولت با واحدهای صنعتی مستقر در شهركها و نواحی صنعتی برشمرد وگفت: در حال حاضر ساماندهی و سازماندهی واحدهای صنعتی با رهبری شركتهای ذكر شده در شبكه های اقتصادی همچون خوشه های صنعتی امكان پذیر شده كه با قطع این بازوها نه تنها سازمان صنایع كوچك و شهركهای صنعتی ایران، بلكه دولت مهمترین سازوكار اطلاع رسانی، حمایتی و نظارتی خود را از دست خواهد داد.
مدیر عامل سازمان صنایع كوچك و شهركهای صنعتی ایران با تاكید بر اینكه اقتصاد مقاومتی بشدت محتاج ساماندهی و سازماندهی در حوزه صنعت است ، تصریح كرد: در چنین شرایطی حذف سازوكارهای مدیریتی و حمایتی به معنی حذف مجری فرایند توسعه و نفی تمامی برنامه ریزی هاست.
مولایی واگذاری شركتهای شهركهای صنعتی استانها كه عهده دار ایفای نقش سازمان توسعه ای استانی هستندرا مغایر با اهداف اصل (۴۴) قانون اساسی و مقابله با تحریم در الگوی اقتصاد مقاومتی عنوان كردوافزود: تفكیك وظایف حاكمیتی و تصدیگرانه كه با سپردن مالكیت و مدیریت شهركها ونواحی صنعتی به یمن قانون نحوه واگذاری مالكیت و اداره امور شهركهای صنعتی حاصل شده با حذف مجری این قانون دچار مشكل می شود.
مولایی خاطرنشان كرد: با حذف این بازوان اجرایی تمامی وظایف مذكور مجددا چه حاكمیتی و چه تصدیگرانه به سایر دستگاههای اجرایی تزریق خواهد شد وتحقق محتوایی اهداف اصل (۴۴) قانون اساسی به تحقق صوری و شكلی تغییر می یافت و در نتیجه فرایند رهاسازی جایگزین فرایند خصوصی سازی می شد كه خوشبختانه با مصوبه مجلس موضوع واگذاری منتفی شد.
ارسال دیدگاه