رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش به پانا خبر داد:

به ازای هر ۵ دانش آموز در مدارس یک رایانه/۳ کلاس در پایتخت با تبلت کار می کنند

خبرگزاری پانا: رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به عملکرد موفق آموزش و پرورش در هوشمندسازی مدارس گفت: در حال حاضر به ازای هر ۵ دانش آموز یک رایانه در مدارس کشور و کار ۳ کلاس با تبلت در پایتخت وجود دارد.

کد مطلب: ۱۴۷۷۰۳
لینک کوتاه کپی شد

یوسف نوری در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، در پاسخ به این سوال که چه میزان رایانه در مدارس کشور وجود دارد؟ گفت: در حال حاضر روند هوشمندسازی مدارس بسیار خوب است و به ازای هر ۵ دانش آموز یک رایانه در مدارس کشور وجوددارد.
وی افزود: یکی از مشکلات ما در بحث هوشمندسازی، توانمندسازی نیروی انسانی است که با توجه به تجهیز نسبتاً خوب مدارس به وسایل هوشمند، باید از این به بعد روی توانمندسازی معلمان برای تدریس هوشمند کار کرد. البته توانمندسازی معلمان نیز در سال ۹۰ و ۹۱ خوب بود، اما در سال ۹۲ با توجه به تخصیص اندک بودجه، ضرب آهنگ توانمندسازی کند شد.
هوشمندسازی مدارس باید تناسب با توانمندسازی نیروی انسانی داشته باشد
نوری درباره اینکه روند هوشمندسازی مدارس در گام نخست با مشکلاتی همراه است و بسیاری از معلمان و والدین از این روند هوشمندسازی گلایه دارند، ادامه داد: هوشمندسازی باید تناسب با توانمندسازی نیروی انسانی داشته باشد. در حال حاضر مدارسی در کشور وجود دارد که سیستم و تجهیزات دارند، اما معلم و دانش آموز هنوز یاد نگرفته اند که با این تجهیزات چگونه کار کنند. من ادعا نمی کنم که به صورت کامل هوشمند شده ایم، اما به تناسب اعتبار و زمان لازم، روند خوبی داشته ایم.
معلم باید نحوه کار کردن با تجهیزات را یاد بگیرد/۳ کلاس در پایتخت با تبلت کار می کنند
وی با بیان اینکه معلم تا زمانیکه نحوه کار کردن با تجهیزات را فرا نگیرد، نمی توان گفت که هوشمندسازی مدارس به صورت صد درصدی انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه کاربرد و استفاده از تجهیزات هنوز انتظارات کامل نشده است و امیدواریم در دولت جدید اعتبار لازم برای توانمندسازی معلمان اختصاص داده شود.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش اذعان داشت: هدف گذاری ما تا پایان برنامه پنجم توسعه تجهیز ۲۸ هزار مدرسه به تجهیز وسایل هوشمند بود که امروز قبل از اتمام برنامه ما به هدف گذاری لازم رسیده ایم.
وی همچنین درباره ورود تبلت به مدارس کشور توضیح داد: در حال حاضر ۳ کلاس در پایتخت به صورت آزمایشی با تبلت کار می کنند، اما برای ورود تبلت به مدارس کل کشور باید نرم افزارهای کنترل شده ای روی تبلت ها نصب شود تا معلم و شاگرد بتوانند با اینترانت ملی و همچنین با استفاده از سیستم عامل اندروید از تبلت ها استفاده کنند که این موارد همگی به شرکت مورد نظر سفارش داده شده است.
به گفته نوری ۳ کلاس پایتخت در حال حاضر در ۲ درس قرآن و کار و فناوری از تبلت استفاده می کنند.
وی همچنین درباره هوشمندسازی مدارس عشایری گفت: ۱۰۰ میلیون تومان برای خرید تبلت یا لپ تاپ در اختیار سازمان مدارس عشایری قرار گرفته است تا آنها در مرحله اول به صورت سیار تجهیزات برای آموزش داشته باشند و با تخصیص اعتبار قطعاً بودجه بیشتری به آنها داده می شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار