مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی:
استان آذربایجان غربی رتبه اول كیفیت اجرای طرح هادی در سطح كشور را داراست
خبرگزاری پانا: مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان آذربایجان غربی گفت: از لحاظ كیفیت اجرای طرح هادی در سطح كشور استان آذربایجان غربی دارای رتبه اول كشوری می باشد.
به گزارش خبرگزاری پانا، ایوب عزیزی مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان در نشست بخشداران استان كه در محل سالن شماره یك استانداری ترتیب یافت با اشاره به این كه آذربایجان غربی دارای ۲۰۱۹ روستای بالای ۲۰ خانوار است افزود: برای ۱۳۰۴ روستا از این تعداد طرح هادی تهیه شده است و در ۴۰۰ روستای دیگر نیز این طرح به مرحله اجرا درآمده است كه با توجه به آمارهای ارائه شده برای حدود ۶۰ درصد از روستاهای استان طرح هادی تهیه شده است و در ۱۸ درصد آنها نیز این طرح به مرحله اجرا درآمده است.
عزیزی با بیان این كه اگر اعتبارات مورد نیاز تهیه گردد سالانه مطالعات و برنامه ریزی طرح هادی حدود ۳۰۰ روستا انجام می پذیرد گفت: اگر اعتبارات مورد نیاز تخصیص یابد تا پایان سال ۹۴ و طبق برنامه پنجم توسعه همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار را دارای طرح هادی می كنیم.
وی صدور اسناد مالكیت برای اماكن روستایی را از دیگر وظایف این بنیاد دانست و خاطر نشان كرد: ۱۹۴ هزار واحد مسكونی در سطح روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان داریم كه از این تعداد ۱۶۴ هزار واحد دارای سند مالكیت هستند كه حدود ۸۵ درصد از این واحد های مسكونی را شامل می شود.
مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان در ادامه با اشاره به لزوم نوسازی و بهسازی اماكن روستایی و مقاوم سازی این اماكن افزود: تسهیلات مقاوم سازی ۵ هزار واحد در سال جاری تامین شده است كه برای هر واحد ۱۲۵ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
ایوب عزیزی ادامه داد: از مجموع ۲۸۰۰ روستا تا به حال ۱۸۰۰ روستا مراجعه كرده و از این تسهیلات استفاده كرده اند.
ارسال دیدگاه