رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم الله نهم دی:
فتنهانگیزی علیه جمهوری اسلامی همیشگی است
تهران (پانا) - جلسه ستاد بزرگداشت یومالله نهم دی با حضور قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، روسا و سرپرستان دفاتر استانی این نهاد از طریق ارتباط تصویری و علیمحمد نائینی رئیس مرکزی ستاد بزرگداشت یوم الله نهم دی در دفتر مرکزی شورا برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، علیمحمد نائینی بزرگداشت حماسه یوم الله نهم دی را از دو ساحت مورد بررسی قرارداد و گفت: حماسه نهم دی دو ساحت تبیینی دارد یک ساحت تبیین فتنه خطرناک و پیچیدهای است که انقلاب اسلامی با آن مواجه شد که در حقیقت یک کودتای بسیار مدرن و پیچیدهای بود. فتنهای کاملاً از پیش طراحی شده با هدف براندازی نظام که این نکات در تبیینهای مقام معظم رهبری به صراحت وجود دارد.
وی افزود: یک ساحت دیگر واکنش عاشورایی در اوج ولایتمداری مردم فهیم و با بصیرت در مقابله تمام عیار با آن فتنه بود که در تاریخ انقلاب اسلامی به یک حماسه بیبدیل تبدیل شد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یومالله ۹ دی خاطرنشان کرد: به برکت زحمات تمامی عزیزان در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، یومالله ۹ دی در فهرست مناسبتهای اصلی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و انقلاب اسلامی ماندگار شد.
وی گفت: یک منبع محتوایی بسیار خوب ۹ جلدی تحت عنوان دایره المعارف فتنه ۸۸ با همکاری ۱۴ نفر پژوهشگر برجسته در آن دوره رونمایی کردیم که به ابعاد این رویداد مهم پرداخته شده است. مفهومشناسی، بررسی کودتای مخملی، کالبدشکافی حوادث سال ۱۳۸۸، زمینههای شکلگیری حماسه یومالله نهم دی، نقش قدرتهای بزرگ، رفتارشناسی خواص و جریانهای سیاسی، نقش بیبدیل و منحصر به فرد مقام معظم رهبری در مواجهه با فتنه در سال ۸۸ و چگونگی شکلگیری حماسه یومالله نهم دی، سرفصلهای مجموعه محتوایی مستند بیبدیل ۹ جلدی بود.
نائینی افزود: انشاءلله به زودی یک مجموعه ۴ جلدی تحت عنوان روزشمار فتنه ۸۸ هم آماده انتشار داریم که با اهتمام جمعی از پژوهشگران حدود سه سال بر روی آن کار شده و تقریبا سه جلد آن آماده است.
وی افزود: در این مجموعه از یکم فروردین ۸۸ تا پایان اسفندماه ۸۸ حوادث را به صورت روزشمار و مستند مورد بررسی قرار داده و در مورد اهمیت و آثار حماسه یومالله نهم دی به تفصیل مطالبی عنوان شده که درسهای بسیار جدی برای جبهه باطل داشت و باورها و محاسبات دشمن را برهم ریخت و انقلاب را در مسیر خود واکسینه و تجربههای قرن را در فروپاشی نظامهای سیاسی بیاعتبار کرد.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یومالله ۹ دی با بیان این موضوع که در نهم دی جایگاه ولایت فقیه و عمق ولایتمداری مردم به نمایش گذاشته شد بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با بهرهگیری از تجربههای مختلف از جمله الگوی انقلابهای رنگی به دنبال براندازی بسیار پیچیدهای بودند و به زعم آنها این تجربهای که در نظامهای سیاسی شکننده عامل فروپاشی بوده است، در جمهوری اسلامی هم با بهرهگیری از فرصت انتخاباتی میتوانند نتیجه بگیرند، اما واکنش مردم و فضای بسیار خوب تبیین و روشنگری که با محوریت مقام معظم رهبری که در سال ۸۸ شکل گرفت، نقشههای دشمن را نقش بر آب کرد.
وی قدرت حماسهآفرینی مردم ایران یک پدیده بیبدیل عنوان کرد و افزود: اوج وفاداری و غیرت را مردم فهیم و انقلابی ایران اسلامی در دفاع از ارزش های ولایی و انقلابی با یک حماسه عظیم به نمایش گذاشتند.
نائینی اظهار داشت: به طور قطع بصیرت و هوشیاری مردم یک جامعه را واکسینه میکند که حماسه یومالله نهم دی سال ۸۸ از جمله این موارد است. نهم دی یک وجه اصلی آن عاشورایی بودن بود که مردم فهیم و ولایتمدار برای جبران آن چیزی که در عاشورای ۸۸ در ۶ دی اتفاق افتاد، به میدان آمدند و یک دفاع همه جانبه از خاندان عصمت و طهارت و امام حسین علیهالسلام انجام دادند.
وی تاکید کرد: براساس تعبیر مقام معظم رهبری میتوان ۹ دی را با عاشورای ۵۷ مقایسه کرد همچنان که عاشورای ۵۷ پشتوانه جدی انقلاب اسلامی بود، حماسه نهم دی در سال ۸۸ نیز نظام و انقلاب اسلامی را در مسیر خود واکسینه کرد و حضور پرشور مردم با بصیرت در مراسم یوم الله ۹دی تجلی اوج ولایتمداری مردم بود.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم الله ۹ دی گفت: تبیین رسالت تاریخی خواص و مسئله نفوذ یک مسئله مهمی است که در این مناسبت باید مورد توجه قرار گیرد. نفوذ در سال ۸۸ خواص و افراد بیبصیرت و کمبصیرت را دچار آسیب جدی کرد.
وی درخصوص برنامههای بزرگداشت یومالله نهم دی گفت: دستورالعمل اولیه برای برزگداشت مراسم یومالله نهم دی آماده شده و تمرکز اصلی ما در روز نهم دی است و رویکرد هم، همان رویکرد تبیینی مورد نظر مقام معظم رهبری است. در واقع ما باید ببینیم با چه ابزار و روشی میتوانیم ابعاد مختلف این خطر بزرگ که نظام جمهوری اسلامی با آن مواجه شد را تبیین کنیم.
نائینی تصریح کرد: اگرچه مناسبتها زیاد است و هر مناسبتی هم خاستگاه خود را دارد اما میبایست با شناخت از ظرفیتها، برنامهریزیهای لازم را برای برگزاری مراسم باشکوه یومالله نهم دی را در سراسر کشور انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ آخرین فتنه علیه نظام جمهوری اسلامی نیست، افزود: فتنه انگیزی علیه جمهوری اسلامی همیشگی است و فقط ابزار، روش و بسترهای شکلگیری آن متفاوت است. دشمن با بهرهگیری از تجربیات خود با ابزارها و روشهای جدید جنگ خود را علیه نظام طراحی میکند.
نائینی افزود: بزرگداشت یومالله نهم دی فرصتی برای بصیرتافزایی، افزایش قدرت بازدارندگی ملی و افزایش هوشمندی ملت ایران در مواجهه با تهدیدات جدید دشمن است.
نائینی گفت: به زودی یک مجموعه ۴ جلدی تحت عنوان روزشمار فتنه ۸۸ هم آماده انتشار داریم که با اهتمام جمعی از پژوهشگران حدود سه سال بر روی آن کار شده و تقریبا سه جلد آن آماده است.
ارسال دیدگاه