۸۹۴ بیمار کرونایی در بیمارستانهای گیلان بستری هستند
سایه سیاه کرونا بر سر گیلان ادامه دارد
رشت (پانا) - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از افزایش تعداد بستریهای کرونایی در این استان خبر داد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، آبتین حیدرزاده امروز گفت: با افزایش روزانه بیماران بستری کرونایی در گیلان، تعداد بیماران در بیمارستانهای استان به ۸۹۴ نفر رسید که ۲۵۰ نفر از این بیماران در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای گیلان بستری شدند.
حیدرزاده با بیان اینکه ۷ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در گیلان فوت کردند افزود: در شبانه روز گذشته ۱۶۶ بیمار کرونایی، به دلیل وخامت حالشان در آی سی یو بستری شدند که ۱۵ نفرشان امروز به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر توجه بیش از پیش به رعایت شیوه نامههای بهداشتی و استفاده از ماسک از شهروندان خواست: برای حفظ سلامت خود و خانواده هایشان از هرگونه دورهمی پرهیز کنند.
ارسال دیدگاه