در طرح شهید سلیمانی؛
۶۷۶ هزار گروه آسیبپذیر در مازندران برای قرنطینه معکوس شناسایی شدند
ساری (پانا) - رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فعالیت ۲۱ قرارگاه عملیاتی در طرح شهید سلیمانی از شناسایی و معرفی ۶۷۶ هزار گروه آسیبپذیر برای قرنطینه معکوس و معرفی به قرارگاهها خبر داد.
سید عباس موسوی امروز در ستاد استانی مقابله با کرونا که با حضور سیما سادات لاری معاون فرهنگی و سخنگوی وزارت بهداشت در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه مازندران برخلاف بسیاری از استانها وارد پیک سوم کرونا نشده است، گفت: «افزایش ملایمی در تعداد بیماران در چند هفته اخیر داشتیم و تلاش بر مدیریت این روند افزایشی است.»
او از استقرار طرح شهید سلیمانی در استان خبر داد که کمیتههای حمایت و قرنطینه خانگی و غیر خانگی، عملیاتی محله-منطقه با مسئولیت بسیج و کمیتههای آموزش همگانی، پایش و نظارت، رهگیری و مراقبت با مسئولیت بهداشت در این طرح فعال هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فعالیت ۲۱ قرارگاه عملیاتی در طرح شهید سلیمانی از شناسایی و معرفی ۶۷۶ هزار گروه آسیبپذیر برای قرنطینه معکوس و معرفی به قرارگاهها خبر داد.
موسوی به تیم «رهگیری فعال» در این طرح اشاره کرد که ۷۹۵ تیم مراقبت فعال تشکیل شده که ۲هزار و ۳۳۳ عضو دارد.
به گفته او تیم مراقبت در منزل شامل ۲۲۷ تیم ساماندهی شده است و ۵۲۳ عضو دارد و عمدتا بخش سلامت درگیر است.
موسوی اشاره کرد که ۶۴۶ تیم نظارتی با هزار و ۵۳۶ عضو با نقش پر رنگ هلال احمر در طرح شهید سلیمانی فعال هستند. ۸۷۸ تیم حمایتی نیز با ۲ هزار و ۴۹۸ عضو با نقش بیشتر بسیج ساماندهی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به آماده شدن ۹ نقاهتگاه با ۶۶۹ تخت در این طرح نیز اشاره کرد.
او مشخص نبودن منابع تخصیص یافته طرح و نحوه پشتیبانی، مشخص نبودن نقش بخشداریها، شوراهای اسلامی و دهیاران، ترس مردم از انگ اجتماعی به دلیل حضور یک تیم مراقبتی کرونا و کافی نبودن تست رپید برای انجام تست در تیمهای مراقبتی در حین حضور در منزل را از جمله موانع موجود برشمرد.
ارسال دیدگاه