جزئیات خدمات رسانی شهرداری تهران در مراسم پیاده روی اربعین
تهران (پانا) - مشاور شهردار تهران در امور ایثارگران با اشاره به جزییات فعالیتهای شهرداری تهران در مراسم پیادهروی اربعین از فعالیت ۱۰ هزار نفر در نوبت در طرح خادمان منتظر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تهران، صبح امروز در ساختمان شورایشهر نشست خبری خادمین طریق حضرت با حضور سعید صادقی مشاور شهردار در امور ایثارگران، سیدحمید الحسینی رئیس سازمان عراقی لواءالخدمةالحسینی و نمایندگان سازمانهای مردمنهاد فعال در گردهمایی اربعین برگزار و توافقنامهای نیز میان شهرداری تهران و این سازمان عراقی منعقد شد.
صادقی در این جلسه با اشاره به پیادهسازی طرح خادم منتظر توسط شهرداری تهران گفت: این طرح با محوریت ١۴۴٠ عمود و به میزبانی ٣٠ موکب اجرا میشود که ۶ عدد از این موکبها در تفاهمنامه امروز قید شدهاند. حدود ١٠ هزار نفر در دو نوبت ١۶ مهر و ٢١ مهر برای خدمترسانی آماده خواهند شد.
شهرداری در مرزها توسط شهرداریهای مناطق به شهروندان و زائران خدمات ارایه میکند. جدا از همکاری با سازمان لواءالخدمةالحسینیه، موضوع پیشواز و استقبال از زائران در تهران را نیز در برنامه داریم که طبق سنت قدیمی چاووشی خوانی برگزار خواهد شد.
او ادامه داد: در مرز مهران شهرداری منطقه ۵ با ظرفیت نیروی انسانی حدود ۵٠٠ نفر مستقر هستند، در مرز شلمچه شهرداری منطقه ۶، در مرز چذابه شهرداری منطقه ۴ و در مرز خسروی هم شهرداری منطقه ١٣ مستقرند؛ این شهرداریها کارشان را چند هفته است که آغاز کردهاند.
او افزود: در شهر نجف حدود ۵٠٠ نفر از همکاران خدمات شهری حضور دارند و مسئولیت نظافت و پاکسازی اطراف حرم را ما پذیرفتیم. در شهر کوفه حدود ١٠٠ نفر از همکاران این کار را بر عهده دارند و در شهر کربلا نیز حدود ٩٠٠ نفر از همکاران به نظافت و پاکسازی میپردازند.
صادقی گفت: سازمان مدیریت پسماند موضوع پشتیبانی را بر عهده دارد و موضوع اسکان نیز برعهده سازمان بهشت زهرا است و سازمان بسیج شهرداری تهران هم درمورد پذیرایی قبول مسئولیت کرده است.
او خاطرنشان کرد:یک بانک خصوصی متعلق به کلان شهرهای کشور در مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی دستگاههای ATM مستقر می کند؛ سازمان بازرسی موضوع نظارت و حراستکل هم موضوع ثبتنام همکاران را بر عهده دارند.
در ادامه این جلسه سیدحمید الحسینی رئیس سازمان عراقی لواءالخدمةالحسینی ضمن تشکر از شهرداری تهران بهخاطر پرداختن مشکلی که همیشه مورد نگرانی ایشان بوده است، گفت: کل این پیادهروی حدود ١٠٠٠ کیلومتر است اما ٨٠ کیلومتر از آن مسیر ایرانیان است؛ همینکه شهرداری تهران این مسیر ٨٠ کیلومتری را پاکسازی میکند تا ما پیش برادران ایرانیمان معذب نشویم، بسیار جای قدردانی دارد.
او ادامه داد: در ابتدا نیز نهضت راهپیمایی اربعین از همین مسیر ٨٠ کیلومتری و با حضور حدود ٣٠٠ نفر شروع شد و مسیر پرمخاطرهای بود؛ بهخاطر دارم در سال ١٩٧٧ راهپیمایان اربعین مورد حمله توپ و تانک قرار گرفتند.
الحسینی با اشاره به اینکه این نگرانی همیشه وجود داشت که چه کسی باید بالاخره این مسیر ٨٠ کیلومتری را تمیز کند، تصریح کرد: موکبها آنقدر درگیر خدمات خود بودهاند که نمیتوانستهاند کار نظافت را انجام دهند.
او در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: در قدیم پیادهروی جرم به حساب میآمد و حکمش اعدام بود؛ سال ١٩٧٧ که به این خاطر به زندان رفتم، تا یک قدمی اعدام رفتم. مردم باید اعتقادات محکمی میداشتند که تن به این خطر بدهند. بعد از سقوط صدام مردم از اختناق آزاد شده بودند و با اشتیاق به راه زدند؛ حدود نیم میلیون نفر در اولین راهپیمایی بعد از سقوط حضور داشتند چون این رخداد تنها ٧ روز بعد از سقوط برگژار شد؛ این راهپیمایی اولین مانور ما در برابر نیروهای اشغالگر بود.
الحسینی خاطرنشان کرد: الان نقطه کور ما در عراق راهها و تجهیز و پاکسازی آنها است. لواءالخدمةالحسینیه کار خدماتی میکند و سلاحش جارو و سطل اشغال است. لواءالخدمةالحسینی سال گذشته ۶٠٠ هزار نفر را اسکان داد. ما معتقدیم اگر ایران در این نهضت حضور نداشته باشد ممکن است دوباره دشمن به ما حمله کند و باعث تعطیل آن شود؛ اگر ایران در این مسیر تمامقد همراه ما باشد دیگر کسی جرات نمیکند به ما حمله کند.
ارسال دیدگاه