ساکنان کدام مناطق تهران بیشترین اعتراض را به تغییر کاربری داشتند
تهران (پانا) - عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران گفت بر اساس اطلاعات سامانه های نظارتی هشت منطقه بیشترین اعتراض را به تغییر کاربری مسکونی به تجاری و اداری داشتند.
زهرا نژاد بهرام در جلسه علنی روز سه شنبه با انتقاد از روند صدور بی رویه مجوز تغییرکاربری از مسکونی به تجاری و اداری در سطح مناطق ۲۲ گانه گفت:بررسی نظرات و گلایهمندیهای شهروندان به تفکیک مناطق ۲۲ گانه در طول ۹ ماهه نخست ۱۳۹۷ بیانگر آن است که مساله «تغییر کاربری مسکونی به تجاری و اداری» در ۸ منطقه کلانشهر تهران (مناطق، ۱، ۲، ۳، ۶، ۷، ۱۰، ۱۲، ۱۹ ) در رده نخست گلایهمندی شهروندان از اقدامات شهرداریهای مناطق جای گرفته است.
وی ادامه داد: طبق طرح تفصیلی مصوب ۱۳۹۱، شهرداری تهران میتواند در پهنه سکونت، مجوز استقرار فعالیتهای تجاری خرد و خدمات در مقیاس محلهای و ناحیهای ( انتفاعی و غیرانتفاعی) را تحت عنوان خدمات پشتیبان سکونت صادر کند. با توجه به اینکه دستورالعمل و ضابطه روشنی برای تثبیت خدمات محلهای اعم از تجاری و غیرانتفاعی تدوین نشده است این خلا موجب صدور مجوزهای بیضابطه و خلاف قانون شهرداریهای مناطق به تغییرکاربری از مسکونی به تجاری و اداری را فراهم آورده است.
نژاد بهرام تاکید کرد: گزارش های دریافتی نشان میدهد که تبعات حاصل از تعریف ردیف مذکور به عنوان منبع درآمدی و فقدان چارچوب شفاف و مشخص، باعث شده است تا طی سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۵، ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ قریب به ۱۵ هزار میلیارد تومان از منابع درآمدی شهرداری تهران از ردیف «تغییر کاربری مسکونی به تجاری و اداری» تحقق یابد.
این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: با توجه به تبعات حاصله از مساله تغییر کاربری مسکونی به اداری و تجاری، اشباع شدن سقف واحدهای تجاری خردمقیاس در محدودههای مسکونیِ غالب مناطق ۲۲ گانه و تغیر هدف مدیران شهری از موضوع تامین خدمات به سمت درآمدزایی و تجاریسازی، ضروریست در راستای جلب اعتماد شهروندان، شهرداری تهران با دستور توقف روند فعلی، تهیه و تدوین دستورالعمل ارائه خدمات پشتیبان سکونت را در مقیاس محلهای و ناحیهای را که شامل بهداشتی، آموزشی- درمانی، فرهنگی، تفریحی- گردشگری، ورزشی، پارکینگهای عمومی و فضای سبز است، مرتبط با نیازمندیهای ساکنان، استانداردهای سرانه خدماتی و وضع موجود مناطق ۲۲ گانه در دستور کار قرار دهد.
ارسال دیدگاه