برنامه چشمانداز ۵ ساله سازمان اورژانس نهایی شده است
تهران (پانا) - سرپرست سازمان اورژانس کشور میگوید برنامه چشم انداز ۵ ساله سازمان اورژانس نهایی شده است.
به گزارش روابط عمومی اورژانس، پیرحسین کولیوند در مراسم گرامیداشت چهل و سومین سالگرد تاسیس اورژانس کشور، اظهار کرد: خدمات اورژانس با کمک سایر دستگاهها از جمله هوانیروز، سپاه و نیروهای نظامی در حوادث طبیعی و غیرطبیعی مختلف مانند زلزله کرمانشاه و حادثه تروریستی اهواز، از چشم تیزبین مردم دور نمیماند.
وی تصریح کرد: یکی از گام هایی که در سازمان اورژانس باید برداشته شود، حضور به موقع و اخلاق مدار بر بالین مصدومان و بیماران است و اخلاق مداری در ارائه خدمات به رضایت مردم و خدا منجر میشود.
سرپرست سازمان اورژانس با بیان اینکه شاکریم که خدا شغلی به ما عنایت کرده که میتوانیم به نجات انسانها کمک کنیم، افزود: نمیتوانیم بر روی اعتماد عمومی مردم به اورژانس، قیمت بگذاریم و اجر خدمات این قشر خدوم را خدا میدهد.
کولیوند با اشاره به نگاه و تاکید ویژه وزیر بهداشت بر توسعه و تقویت اورژانس، گفت: برنامه ۵ ساله سازمان اورژانس نهایی و آماده ابلاغ است و چشماندازی است که مسیر راه خدمات با کیفیت اورژانس را مشخص میکند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با تاکید بر اهمیت افزایش مهارت نیروهای اورژانس، یادآور شد: برای افزایش مهارت و توانمندی نیروهای اورژانس، آموزشهای ویژهای در نظر گرفته شده و علاوه بر این، آموزشهایی برای اقشار مختلف جامعه از جمله رانندگان، دانشآموزان، دانشجویان و اساتید، طلاب و خبرنگاران در نظر گرفته شده است.
وی افزود: رانندگان یکی از اولین گروههایی هستند که بر بالین مصدومان میرسند بنابراین با همکاری پلیس راهور به دنبال ارائه آموزشهای فوریتهای پزشکی در زمان اخذ گواهینامه برای مباحث خودامدادی و دگر امدادی هستیم. همچنین با هماهنگیهایی که با وزارت علوم انجام دادهایم، در دانشگاهها پایگاههای اورژانس مستقر خواهند شد و آموزشهای لازم را به دانشجویان و اساتید ارائه خواهند داد.
سرپرست سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: رتبهبندی نیروهای اورژانس در دستور کار سازمان اورژانس کشور قرار دارد و وضع هر یک از نیروها بر اساس رتبهبندی خواهد بود و شناسایی نیروها در این شرایط، راحتتر خواهد بود.
کولیوند توسعه اورژانس در سالهای گذشته را مناسب دانست و گفت: اکنون ۴۸۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور وجود دارد که ۲۴۰۰ دستگاه از آن جدید است و ناوگان زمینی اورژانس، به روز است. همچنین ۱۴۸۰ دستگاه آمبولانس غیرفعال در کشور وجود دارد که تقاضا داریم مراکز اورژانس و دانشگاه های علوم پزشکی، نسبت به نوسازی و بازسازی آنها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در توسعه اورژانس هوایی و موتورلانس موفق عمل کردهایم، گفت: تاکنون ۲۳ هزار بیمار و مصدوم از سوی اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شدهاند و بیش از ۶۵ درصد از آنها، بعد از انتقال، مستقیم به اتاق عمل رفتهاند.
کولیوند اضافه کرد: با بکارگیری موتورلانسها، زمان رسیدن نیروهای اورژانس بر بالین بیماران و مصدومان در تهران به حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کاهش پیدا کرده و خوشبختانه ۵۰۰ دستگاه موتورلانس جدید در حال خریداری و توزیع در سایر کلانشهرهای کشور است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: در موضوع حقوق و مزایای نیروهای اورژانس برنامههایی اجرا خواهد شد و نباید تفاوتی بین نیروی شرکتی و قراردادی وجود داشته باشد و حقوق پرسنل اورژانس، نباید با اشل کارگری پرداخت شود بلکه با هماهنگیهای انجام شده قرار است همزمان با پرداخت کارانه پرسنل اورژانس بیمارستانی، کارانه نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی نیز پرداخت شود.
کولیوند یکی از خدمات ارزشمند و ماندگار اورژانس را راهاندازی خدمت ۲۴۷ و ۷۲۴ برای ارائه خدمات به موارد سکته قلبی و مغزی عنوان کرد و افزود: امیدواریم این خدمات در سایر شهرهای کشور توسعه یابد، چراکه یکی از دلایل موفقیت سازمان، ارائه این خدمات است.
کولیوند در پایان یادآور شد: اورژانس در ایام عزاداری اربعین حسینی خدمات بسیار ارزشمندی به زائران عتبات عالیات ارائه داده و تمام تلاش خود را در کارگروه بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی انجام خواهد داد و امسال نیز برنامهریزیهای خوبی برای حضور نیروهای اورژانس در مرزهای شرقی، غربی، جادههای کشور و عراق انجام شده است.
ارسال دیدگاه