در گفت‌وگو با پانا

رئیس کمیته امداد تهران: برخی موسسات خیریه متخلف پلمپ شدند

تهران (پانا) - رئیس کمیته امداد استان تهران از ساماندهی موسسات خیریه در تهران خبر داد و گفت برخی از موسسات به دلیل عملکرد نادرست اخطار گرفته‎اندو برخی هم پلمپ شدند .

کد مطلب: ۸۳۱۸۳۸
لینک کوتاه کپی شد
رئیس کمیته امداد تهران: برخی موسسات خیریه متخلف پلمپ شدند

محسن ولیئی در نشست خبری گزارش عملکرد کمیته امداد استان تهران در سال ۹۷ در پاسخ به پانا درباره برخورد با موسسات خیریه غیرمجاز توضیح داد: یکی از سیاست‌هایی که در کمیته امداد دنبال می‌شود، ساماندهی موسساتی است که در راستای مأموریت‌های کمیته امداد فعالیت می‌کنند. در این زمینه سال گذشته در شهرری فعالیت این موسسات توسط کارگروهی با مسئولیت فرمانداری رصد شد که برخی از این موسسات عملکرد خوبی نداشتند و پلمب شدند، برخی از این موسسات هم اخطار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: هزار خیریه در تهران وجود دارد که کمیته امداد در طرح ساماندهی این موسسات خیریه وظیفه کمک‌رسانی دارد و متولی اصلی فرمانداری است. در راستای ساماندهی موسسات خیریه ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است تا این خیریه‌ها تقویت شود.

رئیس کمیته امداد استان تهران خاطرنشان کرد: دو میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان برای تعداد ۱۳ هزار و ۹۰۰ دانش‌آموز به عنوان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی در سه ماهه نخست سال جاری گفت: در این ایام ۲۳ هزار نفر به اردوهای فرهنگی درون و برون استانی اعزام شدند و پیش‌بینی می‌شود این تعداد نیز در فصل تابستان به اردوها اعزام شوند و در این بخش از ظرفیت سایر دستگاه‌ها نیز استفاده خواهد شد.

ولیئی همچنین به راه‌اندازی صندوق امداد ولایت اشاره کرد و گفت: کلیه دریافتی و پرداختی‌‌های این صندوق بدون سود است که صندوق امداد ولایت دارای سه شعبه در تهران است و در این صندوق سپرده‌های خیران و نیکوکارانی که تمایل به ودیعه‌گذاری اموال خود را دارند، جذب می‌شود.

رئیس کمیته امداد استان تهران در ادامه یادآور شد: همچنین برای کارگشایی نیازمندان، ۱۲ هزار و ۲۹۵ فقره وام پرداخت شده است که بالغ بر ۳۷ میلیارد تومان به‌صورت قرض‌الحسنه پرداخت شده است. برای ایجاد اشتغال مددجویان نیز ۳۰ میلیارد تومان وام پرداخت شد که منجر به اشتغال هزار و ۸۳۵ نفر از متقاضیان شده است. امسال پیش‌بینی کردیم مردم استان تهران ۹۸ میلیارد تومان از طریق افتتاح حساب به صندوق امداد کمک کنند. البته هر زمانی که متقاضیان سپرده خود را تقاضا کنند، مبلغ به آنها عودت داده می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین در سال جاری پیش‌بینی شده است که ۲۳۱ میلیارد تومان کمک هزینه معیشت و مستمری کمیته امداد در استان تهران از ابتدای سال جاری تا پایان سال ۹۷ به صورت بلاعوض به حساب خانواده‌های نیازمند واریز شود.

ولیئی در ادامه یادآور شد: پیش‌بینی کردیم در سال ۹۷ میزان ۲۰ درصد صندوق‌های صدقات در میادین و خیابان‌های شهر کم شود و پرداخت‌ها با استفاده از شیوه‌های نوین از جمله پیامک، کد USSD، کد #۸۸۷۷*، دستگاه‌های ATM بانک‌ها، تلفن گویای ملی به شماره ۰۹۶۸۸۷۷ یا وب کیوسک‌های معابر صورت بگیرد.

وی در پاسخ به هزینه‌کرد صدقات نیز توضیح داد: یکی از مهم‌ترین کارکردهای صدقات جمع‌آوری شده، برای بیمه درمانی مددجویان است. علاوه بر این صدقات در بخش‌های کمک هزینه جهیزیه، کمک هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند، کمک هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش، اشتغال مددجویان، تأمین مسکن مددجویان، اجاره مسکن و ودیعه مسکن نیازمندان و کمک به تأمین سبدهای کالایی در مناسبت‌های مختلف هزینه می‌شود.

ولیئی خاطرنشان کرد: یک ریال از صدقات و کمک‌های مردمی صرف هیچ کاری به جز نیازمندان آن منطقه نخواهد شد. البته دستگاه‌های نظارتی از جمله دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور بر کلیه عملکرد کمیته امداد در حوزه مالی نظارت می‌کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار