جزئیات برنامه سید محمود حسینی، چهارمین نامزد شهرداری تهران
تهران (پانا) - سید محمود حسینی،چهارمین نامزد شهرداری تهران روز دوشنبه برنامه های خود را تشریح کرد .
سید محمود حسینی، یکی از پنج گزینه برای شهرداری تهران، به عنوان نخستین گزینهای که صبح روز دوشنبه برنامههای خود را ارائه کرد با بیان اینکه هدف راهبردی ما تبدیل شهرداری به حکمرانی خوب شهری است، گفت : من ادعا ندارم که ابر مردی برای حل مشکلات هستم اما میتوانم کشتی پر تلاطم را به ساحل امن ببرم.
وی ادامه داد: عدالت، مشارکت، امنیت و اخلاق جز اهداف ماست ورویکرد ما محله محوری و تخصص گرایی است.
حسینی با بیان این که هماهنگی میان برنامه و منابع انسانی باید ایجاد و نسبت صف و ستاد باید برقرار شود، توضیح داد: اگر هرم شهرداری را ببینید، متوجه میشوید که قاعده هرم روی سر قرار دارد و حتی تجانسش بهم خورده است.
به گفته این نامزد شهرداری تهران موازیکاری در شهرداری به وفور وجود دارد و باید حل شود.
او با اشاره به ویژگیهای مدیران شهری گفت: برای انتخاب مدیران باید براساس شایستهسالاری کار کرد.
حسینی با اشاره به اینکه شهر هوشمند به معنای استفاده از دوربین در سطح شهر یا استفاده از اینترنت نیست بلکه استفاده موثر از دادهها برای تصمیم گیری مهم و حل معضلات است که باید با استفاده از آن ها کیفیت ارتقا یابد، گفت : یک شهر هوشمند پایدار، شهری نوآورانه است که از فناوریهای اطلاعات و ارتباطات و دیگر امکانات بهره میبرد تا «بهبود در کیفیت زندگی»، «کارایی عملیات شهری و سرویسها» و «رقابتی بودن» حاصل شود. این در حالی است که نیازهای نسلهای فعلی و آتی را نیز با توجه به جنبههای محیطی و اجتماعی برآورده میکند.
وی ادامه داد: حاکمیت هوشمند، یکپارچهسازی خدمات و تعاملات بین حاکمیت، مردم، شهرداری و سازمانهای مرتبط، به منظور عملکردی یکپارچه، اثربخش و کارا است.
حسینی با تاکید بر اینکه باید مدیریت و تصمیم گیری بر اساس دادهها جایگزین مدیریت سلیقهای شود گفت : در خط مشی و سیاستگذاری نمی توان به همه مسائل پرداخت و من هم سه محور دیدم که عبارتند از بازآفرینی شهری با رویکرد محلهمحوری، اقتصاد شهری و منابع پایدار و کاهش ترافیک، الودگی هوا و مسائل زیست محیطی است.
این نامزد شهرداری تهران گفت: بازآفرینی شهری یعنی توجه به میراث طبیعی، رسیدگی به نابسامانیهای نما و منظر، سلامت و رفاه اجتماعی، عدالت در زیرساختها، توسعه متوازن محلات و ایمنی و تابآوری مهم است
حسینی با بیان اینکه در بخش اقتصاد شهری دو مولفه توسعه پایدار و مدیریت منابع و مصرف مهم است، گفت: محوریت محله در ایجاد هویت و تعلق خاطر ساکنان در فرایند بازبینی را مهم میدانم و هدف اجتماعی ما ارتقا زیستپذیری و کیفیت زندگی است.
به گفته وی، ایمنی و تابآوری در قالب بازآفرینی شهری بسیار مهم است زیرا اکنون اگر حادثهای در تهران رخ دهد امکان حل مشکل نیست چراکه راهها قفل می شود، بنابراین باید قالب محلهمحوری دیده شود.
حسینی با بیان اینکه توجه به عدالت، سلامت و رفاه اجتماعی در دستور کار قرار میگیرد، گفت: در بخش سلامت و رفاه اجتماعی محلهمحوری در دستور کار قرار دارد و معتقدیم آسیبهای اجتماعی به صورت درونجوش حل میشود و می بایست مراکز تجمعی همچون سینما و...نزدیک محلات باشد.
وی اضافه کرد :یک شورایی به نام شورای اجتماعی شهر تهران که مرکب از سازمانهای دولتی، جامعه مدنی و...شکل خواهد گرفت تا مسائل در یک متد هماهنگ پیش رود.
احیای فرهنگ تفریح و شادی، توسعه فرهنگ ورزش، آموزش شهروندان برای رویارویی با آسیبها، تعیین نمادهای هویت محلی در دستور کار است.
حسینی با اشاره به اینکه نیاز به بازبینی طرح جامع طرح ترافیک گفت: گسترش زیرساختها همراه با فرهنگسازی و تغییر نگاه به پارکینگسازی برخی از محورهای برنامههای ترافیکی من است.
برنامه این نامزد تصدی شهرداری تهران را در اینجا بخوانید
ارسال دیدگاه