بهروز آذر:
تعداد مدیران زن در دستگاهها اجرایی به ۱۲۰ نفر رسیده است
تهران (پانا) - معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: امروز، نهتنها چهار زن در هیات دولت حضور دارند بلکه بیش از ۱۴ نفر از زنان به عنوان معاونان و مدیران ارشد در وزارتخانهها فعالیت میکنند. تعداد مدیران زن در دستگاههای اجرایی به حدود ۱۲۰ نفر رسیده و این روند بیسابقه بوده است.

زهرا بهروزآذر، امروز در مراسم تجلیل از زنان کارگر نمونه به اهمیت نقش زنان در خانواده و جامعه پرداخت و افزود: دختر بودن، نخستین نقشی است که یک زن در خانواده خود ایفا میکند؛ نقشی که محور مهر و اقتدار در خانواده است و کانون خانواده را گرم و پررونق میکند. این نقش در هر سنی ادامه دارد و زنان، قدردان خانوادههای خود هستند. امیدوارم سایه پدران و مادران بر سر شما مستدام باشد یا اگر از دیار فانی رفتهاند، دعای خیرشان همراه شما باشد.
وی از افزایش قابل توجه تعداد زنان مدیر در دستگاههای اجرایی خبر داد و بر تلاش برای رفع مشکلات زنان شاغل از جمله مرخصی زایمان و دورکاری، تاکید کرد.
معاون رئیسجمهور با انتقال پیام تبریک دکتر پزشکیان، رئیس جمهوری به زنان حاضر در این مراسم، بیان کرد: شما زنان، نهتنها دوشادوش مردان در عرصههای اقتصادی فعالیت میکنید بلکه بار مهمی از خانواده را به دوش میکشید و در تلاش برای ایجاد تعادل میان زندگی و کار هستید. وجود تکتک شما برای کشور ایران ارزشمند است.
وی با اشاره به دغدغههای دولت چهاردهم برای شناسایی و حل مشکلات مردم، خاطرنشان کرد: بر این باوریم که حل مسائل باید با کمک خود مردم انجام شود. استراتژی دولت، استفاده از ظرفیت زنان در تصمیمگیری و تصمیمسازی کشور است.
تعداد مدیران زن در دستگاههای اجرایی به حدود ۱۲۰ نفر رسیده است
بهروزآذر ادامه داد: امروز، نهتنها چهار زن در هیات دولت حضور دارند، بلکه بیش از ۱۴ نفر از زنان به عنوان معاونان و مدیران ارشد در وزارتخانهها فعالیت میکنند. تعداد مدیران زن در دستگاههای اجرایی به حدود ۱۲۰ نفر رسیده و این روند بیسابقه بوده است.
معاون رئیس جمهور همچنین به توانمندیهای زنان اشاره کرد و ادامه داد: این موقعیتها حاصل شایستگیهایی است که زنان در سالهای گذشته به دست آوردهاند و دولت، تنها مسیر را برای حضور آنها فراهم کرده است. افتخار داریم که مدیران زن در بسیاری از بخشها از جمله معاونتهای مهم وزارتی، نقشآفرینی کردهاند.
وی در ادامه به اقدامات دولت در خصوص زنان شاغل پرداخت و تاکید کرد: مسائلی چون مرخصی زایمان تا حد زیادی رفع شده اما موضوع دورکاری همچنان با برخی مشکلات مواجه است. این موضوع اکنون در دستور کار میز مشترک معاونت زنان و وزارت کار قرار گرفته تا بتوانیم راهکارهای موثرتری برای آن پیدا کنیم.
بهروزآذر از زنان حاضر خواست که دغدغهها و مسائل خود را مطرح کنند و اظهار کرد: امروز نوبت شماست که صحبت کنید و ما اینجا هستیم تا شنونده و قدردان شما باشیم.
نگاه مادرانه زنان کارگر، ضامن اصلاح و آبادانی جامعه است
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت نیز با بیان اینکه زنان کارگر با نگاه مادرانه خود به اصلاح و آبادانی جامعه کمک میکنند، بر اهمیت توجه به نقش اجتماعی کارگران تاکید کرد.
مهاجرانی با اشاره به اینکه کارگران علاوه بر تاثیر اقتصادی، نقش بهسزایی در حوزه اجتماعی کشور ایفا میکنند، افزود: بیانصافی است اگر کارگران را فقط با اقتصاد گره بزنیم.
وی با تاکید بر نقش فراتر از اقتصادی کارگران در جامعه، به ویژه زنان، اظهار کرد: زنان کارگر با نگاه مادرانه خود نه تنها در تولید و اقتصاد، بلکه در آبادانی و اصلاح جامعه نیز سهیم هستند و کارگران در تشخص اجتماعی افراد جامعه نقش مهمی ایفا میکنند.
مهاجرانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کارگران، با اشاره به اهمیت عدالت در روابط انسانی، اظهار داشت: هرچه عادلانهتر رفتار کنیم، روابط پایدارتری خواهیم داشت.
وی با تاکید بر نگاه زنانه به کار، افزود: بسیاری از کارفرمایان اذعان دارند که کارگران زن دقیقتر و بهتر کار میکنند؛ این دقتنظر ناشی از ظرافت زنانه و نگاه مادرانه آنها به مسائل است.
سخنگوی دولت با بیان اینکه زنان کارگر با اصلاح و آبادانی خود، به دنبال اصلاح محیط پیرامون خود هستند، تاکید کرد: وقتی یک زن، خانهای نامرتب را مرتب میکند، نشان از توانایی او در اصلاح امور دارد. چه زیباست وقتی این نگاه با کار در کارخانه گره میخورد و کارگر زن احساس میکند در تولید لوازم خانگی یا پوشاک، سهمی در هنر و زیبایی خانهها و پوشش مردم دارد.
مهاجرانی با تاکید بر اینکه نباید کارگران را فقط با اقتصاد گره زد، خاطرنشان کرد: کارگران در حوزه اجتماعی کشور نیز بسیار تاثیرگذارند. روز کارگر نیز خلق شده همین نگاه اجتماعی است. لذا باید کارگر را در حد موضوعات اجتماعی که میتواند در آن نقش داشته باشد، ببینیم.
وی با اشاره به بیت شعری از مولانا اضافه کرد: اگر به دنبال کسب معاش باشیم، از جنس نان هستیم و اگر به دنبال طلا و جواهر باشیم، از جنس معدن. اما اگر به دنبال اثرگذاری در جامعه و خدمت به مردم باشیم، از جنس همان هدف خواهیم بود.
مهاجرانی بر اهمیت توجه به نقش اجتماعی و فرهنگی کارگران، به ویژه زنان، در کنار نقش اقتصادی آنها تاکید دارد و خواستار قدردانی از این قشر زحمتکش در تمامی ابعاد است.
ارسال دیدگاه