آیین اختتامیه طرح ملی «توسعه ظرفیتهای تجاری سازی داراییهای فکری» برگزار شد
تهران(پانا) - آیین اختتامیه طرح ملی «توسعه ظرفیتهای تجاری سازی داراییهای فکری» برگزار شد
![آیین اختتامیه طرح ملی «توسعه ظرفیتهای تجاری سازی داراییهای فکری» برگزار شد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/xI6lP7IDN8gz/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHhawwW4V12yMsAIKXaKdntA,,/173877808200754100.jpg)
آیین اختتامیه طرح ملی «توسعه ظرفیتهای تجاری سازی دارایی های فکری» با حضور امینحسین رحیمی وزیر دادگستری، محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، سیاوش ملکیفر معاون توسعه این صندوق، احمد محسنزاده معاون حقوق مالکیت فکری وزارت دادگستری و محمدصادق آزمندیان مدیرکل دفتر مالکیت فکری این وزارتخانه و جمعی از مدیران شرکتهای دانشبنیان، فناور و فعالان حوزه مالکیت فکری در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
این مراسم با هدف بررسی عملکرد طرح ملی توسعه ظرفیتهای تجاری سازی داراییهای فکری، ارائه نتایج و دستاوردهای آن و بررسی راهکارهای تداوم حمایت از شرکتهای دانشبنیان در این حوزه برگزار شد. در این رویداد، از کتاب «پروژه ظرفیتسازی در مدیریت مالکیت فکری» نیز رونمایی شد که به طور جامع به تحلیل و مستندسازی این طرح میپردازد.
حمایت جدی وزارت دادگستری از مالکیت فکری و دانشبنیانها
امینحسین رحیمی، وزیر دادگستری، در سخنان خود ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اهمیت تجاری سازی داراییهای فکری را مورد تأکید قرار داد و گفت: انقلاب اسلامی ایران با هدف ایجاد پیشرفتهای مادی و معنوی برای مردم شکل گرفت. از زمان پیروزی انقلاب تاکنون، تحولات بزرگی در کشور رخ داده و همچنان باید تلاش کنیم تا به اهداف تعیینشده از سوی امام خمینی (ره) دست یابیم. امروز یکی از مهمترین حوزههایی که میتواند موجب پیشرفت کشور شود، حمایت از مالکیت فکری و تجاری سازی آن است.»
وی با اشاره به تاریخچه شکلگیری شورای سیاستگذاری مالکیت فکری در سال ۱۳۸۶ و انتقال مسئولیت آن به وزارت دادگستری، افزود: «این وزارتخانه به شکل جدی پیگیر مسائل و مشکلات شرکتهای دانشبنیان، مخترعان و نخبگان است. ما در تلاش هستیم تا با برگزاری جلسات متعدد و مکاتبه با نهادهای مسئول، چالشهای موجود را برطرف کنیم.»
وزیر دادگستری همچنین بر اهمیت تجاری سازی داراییهای فکری تأکید کرد و گفت: «اختراعات زمانی ارزشمند هستند که به ثروت تبدیل شوند و برای مخترع و جامعه مفید باشند. ما مخترعان و نخبگان بسیاری در کشور داریم، اما برای موفقیت در این مسیر نیاز به اقدامات گستردهتری در زمینه تجاریسازی داریم. دولت باید در این زمینه حمایت بیشتری داشته باشد.
ارسال دیدگاه