افزایش تعداد همراه سراهای پایتخت به ۱۲ مرکز
تهران (پانا) - مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت تا پایان سال در مجموع ۱۲ همراه سرا در شهر تهران در اختیار مردم قرار خواهد داشت.
سیدمحمد نقیب در حاشیه افتتاح همراه سرای مادر در منطقه ۶ در یکصد و چهل و نهمین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسالهای که با آن مواجه بودیم چادر زدن همراهان بیماران در کنار بیمارستان امام خمینی (ره) بود که امروز شاهد افتتاح هشتمین همراه سرای شهر تهران بودیم و این منجر به رفع مشکل اقامت همراهان بیماران میشود و یکی از مشکلاتی که باعث عدم حضور برخی همراهان بیماران در همراهسراها میشود فاصله زیاد تا بیمارستان است. بر این اساس مدیریت شهری تصمیم گرفت که در فاصله کمتر از ۱۰۰ متر از درب بیمارستان اصلی یک همراه سرا راهاندازی کند. البته پیش از این دو همراهسرای دیگر اطراف بیمارستان امام خمینی(ره) داشتیم که کفایت حضور همراهان بیماران را نداشت.
نقیب اضافه کرد: امروز در منطقه ۲۰ نیز همراهسرای دیگری در اطراف بیمارستان شهدای هفتم تیر به بهرهبرداری میرسد تا مجموع همراه سرای بیماران در تهران به ۹ مرکز برسد. ۳ همراه سرای دیگر نیز تا پایان سال افزوده خواهد شد. بنابراین تا پایان سال ۱۲ همراه سرا خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه همراه سرای بیماران کاملا رایگان است، عنوان کرد: بیش از ۷۰ درصد هزینه راهاندازی این همراهسراها توسط خیرین تأمین میشود. ظرفیت هر یک از همراه سراهای منطقه ۶ و ۲۰ که امروز افتتاح میشوند ۵۰ نفر است و جانمایی همراهسراهای دیگری که تا پایان سال افتتاح خواهد شد نیز بر اساس نیازسنجی و درخواست بیمارستانها خواهد بود.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به افتتاح یازدهمین مرکز یاورشهر گفت: این مرکز ویژه بانوان زیر ۲۵ سال است؛ در سایر مراکز بانوان در گروههای سنی مختلف در کنار یکدیگر بودند؛ اما در این مرکز جدید بانوان جوان از سایر بانوان جدا خواهند شد که دارای ظرفیت ۱۵۰ نفر است. دوازدهمین مرکز یاورشهر نیز در مرز بین تهران و اسلامشهر است و مردان زیر ۲۵ سال در آن پذیرش خواهند شد و امیدواریم بتوانیم تا دهه فجر آن را به بهرهبرداری برسانیم.
وی با بیان اینکه ۳ مرکز جامعهپذیری دیگر نیز افتتاح خواهد شد، گفت: مددجویان بعد از دوره درمان به مراکزی نیاز دارند که بتوانند حمایت از فرد بهبودیافته و خانواده آنها را برعهده بگیرد. مراکز جامعهپذیری میتواند محلی برای کار، استراحت و توانمندسازی افراد بهبود یافته باشد که مشاوره مددکاری با این افراد و خانواده آنها نیز صورت میگیرد و نهایتا منجر به اتصال مددجویان به خانوادههایشان خواهد شد. مجموع ظرفیت مراکز جامعهپذیری در تهران ۳۰۰ نفر است.
ارسال دیدگاه