سرپرست کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد:
افزایش بررسی ۱۵۰۰ پرونده کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران
تهران (پانا) - سرپرست کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت درحالی که از ابتدای سال جاری، ۶۰ هزار ایثارگر در صف جلسات کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند، کمیسیون پزشکی حدود ۱۶ هزار پرونده را در ۲ ماه اخیر بررسی کرده است.
جلال کریمی، سرپرست کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: خوشبختانه تا امروز اتفاقات خوبی در حوزه کمیسیون پزشکی جانبازان رخ داده و از ابتدای سال جاری در اداره کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیش از ۴۵ هزار پرونده متقاضی مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: از ابتدای سال حدود ۶۰ هزار نفر در صف کمیسیون پزشکی بنیاد شهید هستند و مقرر شد کمیسیون پزشکی همه آنها تا پایان امسال برگزار شود، در این بین ۴۰ هزار نفر از آنها افرادی هستند که استانها با توجه به ثبت درخواست متقاضیان و همچنین پیشبینی از درخواستهای تجدیدنظر، بار اولی، حق پرستاری و سایر درخواستهای مرتبط با جامعه هدف به ما اعلام کردند.
کریمی اضافه کرد: با توجه به نیاز به بروزرسانی کردن کدینگ بعضی از جانبازان، در گام اول پرونده ۲۰ هزار نفر نیز در کمیسیونهای پزشکی بررسی خواهد شد که به این تعداد نیز افزوده میشود.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون پزشکی پرونده ۴۸ هزار و ۳۴۵ نفر را تا آخر مهر بررسی کرده است، توضیح داد: بیشترین تقاضاهای بار اولی و تجدیدنظر مربوط به جانبازان کمتر از ۲۵ درصد بوده است.
کریمی با اشاره به اینکه سرعت بررسی پروندهها در کمیسیون پزشکی در ۲ ماه گذشته افزایش یافته، خبر داد: «کمیسیون پزشکی ۱۵ هزار و ۸۹۱ نفر را تنها در ۲ ماه اخیر شهریور و مهر، بررسی و کمیسیون ۳۲ هزار و ۴۵۴ ایثارگر را در ۵ ماه نخست سال برگزار کرده است.
وی خاطرنشان کرد: محاسبات نشان میدهد در ۵ ماه نخست امسال به طور میانگین کمیسیون پزشکی حدود ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در ماه و در ۲ ماه گذشته به طور میانگین کمیسیون پزشکی حدود ۸ هزار پرونده را در ماه مورد ارزیابی قرار داده است.
سرپرست کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به افزایش سرعت بررسی پرونده ها توضیح داد: علت این افزایش سرعت بررسی، ارتقا کمی برگزاری کمیسیونها و همچنین اصلاح فرآیند کارشناسی کمیسیون است، مشکلاتی در این مسیر داشتیم که برطرف شدند که باعث شد سرعت بالا برود؛ برای مثال پیشازاین هفتهای یک یا دو کمیسیون برگزار میشد که آن را به هفتهای حداقل ۴ جلسه رساندیم و همچنین تعداد دبیران کمیسیونها را افزایش دادیم.
کریمی ادامه داد: برای اینکه جامعه هدف با اطمینان بیشتری در کمیسیونها شرکت کند، جلسات را نه به صورت مجازی بلکه به صورت حضوری برگزار کردیم.
وی با اشاره به اینکه برگزاری کمیسیونها ارتقای کمّی و کیفی داشته، افزود: با این وجود در حال الکترونیکسازی صورتجلسهها هستیم تا در مرحله بعدی بتوانیم به سمت هوشمندسازی گام برداریم.
ارسال دیدگاه