رئیس دانشگاه ملی مهارت در گفتوگو با پانا خبر داد؛
طراحی و اجرای مدلی نوین از ارتباط دانشگاه با جامعه در دانشگاه ملی مهارت
تهران (پانا) - رئیس دانشگاه ملی مهارت از طراحی و اجرای مدلی نوین از ارتباط این دانشگاه با جامعه و صنعت خبر داد و گفت در این مدل ضمن تعیین نقش برای بازار کار و جامعه بهعنوان شریک و ذینفع، فرآیندهای نظام اطلاعات بازار کار، نظام صلاحیت حرفهای، نظام ارتقای شایستگی اساتید و مدرسان و مدل طراحی و تدوین برنامه درسی، مدل آموزش مبتنی بر سفارش و تقاضا و ... در دانشگاه طراحی و اجرا میشود.
عرفان خسرویان در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «با عنایت به اساسنامه و برنامه تحولی دانشگاه ملی مهارت در جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار و جامعه، یکی از مهمترین کارها طراحی و اجرای مدلی نوین از ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت بود.»
وی ادامه داد: «در این مدل ضمن تعیین نقش برای بازار کار و جامعه بهعنوان شریک و ذینفع، فرآیندهای نظام اطلاعات بازار کار، نظام صلاحیت حرفهای، نظام ارتقای شایستگی اساتید و مدرسان و مدل طراحی و تدوین برنامه درسی، مدل آموزش مبتنی بر سفارش و تقاضا و ... در دانشگاه طراحی و اجرا میشود.»
رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور بیان کرد: «بهمنظور شناسایی نیاز واقعی صنعت و جامعه به نیروی کار ماهر، اقدام به راهاندازی کنسرسیوم اشتغال در هر استان کردیم تا با جلب مشارکت و همفکری با آنها ضمن شناسایی میزان نیروی کار مورد نیاز، رشتههای تحصیلی در دانشگاه نیز متناسب با نیاز بازار کار ارائه شود. همچنین باید محتوای دروس متناسب با محیط کار واقعی بازنگری شود؛ علاوه بر موارد ذکر شده باید زمینه حضور خبرگان هر صنعت را بهعنوان اساتید در دانشگاه فراهم کنیم.»
خسرویان افزود: «از سوی دیگر، دانشگاه با استقرار نظام صلاحیت حرفهای، اقدام به سطحبندی مهارتهای افراد جویای کار پیش از اشتغال کرده که هدف از این کار تعیین تناسب مهارت فرد با شغل مورد تقاضا است. همچنین سطحبندی برای افراد شاغل در حرفههای مختلف نیز انجام خواهد شد تا در فرایند ارتقاء و انتصاب افراد بتوان بر اساس الگوی استاندارد به صنایع کمک کرد.»
ارسال دیدگاه