بررسی چالشهای منطقه ۶ شهرداری تهران در جلسه شورای شهر
تهران (پانا) - اعضای شورای اسلامی شهر تهران همزمان با یکصد و هشتاد و نهمین جلسه شورا در حضور روحانی شهردار منطقه ۶ به بررسی چالشهای این منطقه از شهر تهران پرداختند.
ناصر امانی در یکصد و هشتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه منطقه ۶ یکی از استراتژیکترین نقاط تهران است، اظهار کرد: محله وصال، جمالزاده و کشاورز در ناحیه سه این منطقه ۵۱ هزار نفر جمعیت دارند.
وی افزود: امروز جمعیت محله وصال ۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر است در حالیکه در سال ۱۳۹۵ تعداد ۱۴ هزار نفر جمعیت داشته و طبیعی است که بافت منطقه وقتی از مسکونی به اداری تبدیل میشود تأمین سرانهها نیز چندان معنا ندارد. جمعیت ۱۰ هزار نفری این محله نه از بوستان بهرهمند هستند نه از دیگر سرانهها.
امانی با بیان اینکه واحدهای مسکونی ریزدانه در این محله خریداری شده است، تصریح کرد: املاک با کاربریهای بزرگ هنوز در محله فعال هستند. از سویی دیگر ۵۱ ملک را دانشگاه یا شهرداری خریده که درب آن یا قفل شده و یا رها شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه هیچ استفادهای از محل عبور دوچرخه سواران در این محله نمیشود، اظهار کرد: با این وجود این فضا از خیابان جدا شده و عملاً وقتی خودروها پارک میکنند به پارک دوبل تبدیل میشود و انسداد محله را به دنبال دارد. اگر قرار نیست دوچرخه سواری توسعه پیدا کند، باید این مسیرها حذف شود. یا باید دوچرخه وارد این فضاها شود یا باید تکلیف آن را مشخص کنیم.
وی با اعلام اینکه دو کارگاه عمرانی مترو در این محله وجود دارد که یکی از آنها تعطیل است و باید مورد توجه قرار بگیرد، یادآور شد: متأسفانه وضعیت رفتوروب در این محله مناسب نبود. هفت اصله درخت خشک و قطع شده بود و احتمال میرود به دلیل وجود شن و ماسه در پیرامون درختان توسط مالک ملک روبه رو، قطع شده باشد.
امانی با بیان اینکه مخازن یا شکسته بودند یا در جایگاه خود نبودند، تصریح کرد: بنده اطمینان دارم که شکسته شدن این مخازن توسط پیمانکاران انجام میشود و این کار مردم و زباله گردان نیست. هزینه هر مخزن بالغ بر ۱۲ میلیون تومان است و ما پرسیدیم و گفتند که پیمانکار تغییر کرده است و امیدواریم با پیمانکار جدید به طوری پیمان منعقد شود که برای مردم مشکل ایجاد نشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر درخواست مردم مبنی بر راهاندازی بازارچه میوهوترهبار، یادآور شد: برچیدن سریع کارگاههای مترو، رسیدگی به وضعیت فضای سبز و راهاندازی سرویسهای بهداشتی در میدان انقلاب، ولیعصر(عج) و بلوار کشاورز از دیگر درخواستهای مردم است. ما پیش از این درخواست کردیم که شهرداری نسبت به راهاندازی سرویسهای بهداشتی برنامه ریزی کند.
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه شهردار منطقه ۶ یکی از شهرداران خوش نام تهران هستند، گفت: طرحی در شورا دنبال میشود که هدف آن این است، موزه هنرهای معاصر وارد پارک لاله و بلوار کشاورز شود و محدوده تفرجگاهی شکل بگیرد و این راسته به محلی به عنوان المان هویت شهری تبدیل شود و اتصال آن تا میدان ولیعصر(عج) به عنوان مسیر مهدویت شکل بگیرد و ادامه آن به پارک بهجت آباد متصل شود و کانون ادبیات، شعر و نویسندگی شکل بگیرد. در ادامه به سمت کلیسای خیابان کریمخان برود و در سکانس بعدی، محل کسبوکار و فعالیت شکل بگیرد و از سویی از ظرفیت ورزشی خیابان مفتح استفاده شود.
وی افزود: در نهایت این مسیر به لانه جاسوسی به عنوان نماد جنایات آمریکا و در نهایت بوستان هنرمند متصل خواهد شد که از شهرداری تهران درخواست داریم به این طرح سرعت دهد و سریعتر وارد فاز اجرایی شویم.
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورا با تأکید بر ضرورت برچیدن کارگاههای مترو فاقد فعالیت، یادآور شد: ما این تذکر را پیش از این به شهرداری اعلام کردیم اما هنوز پاسخی به ما نرسیده است.
سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورا نیز با بیان اینکه منطقه ۶ بیشترین تعداد سالمندان را دارد، گفت: مناسبسازی در این منطقه باید به صورت ویژه پیگیری شود. از طرفی وجود موش در این منطقه نیز از دیگر مشکلاتی است که البته طرح ضربتی اجرایی شده و میدانیم که مشکل، پیمانکار است اما مردم درخواست دارند نسبت به رفع این مسئله اقدام شود.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه ما در گذشته صحبتهای زیادی با دانشگاه تهران داشتیم که خرید ملک را به صورت زمان بندی شده انجام دهند، تأکید کرد: در نهایت مردم شکایت کردند و مقام معظم رهبری دستور دادند به مشکلات مردم رسیدگی شود. قرار شد دانشگاه طرح تهیه کند و ما گفتیم که شهرداری این طرح را تهیه میکند که انجام شد. همکاریها با وزارت میراث فرهنگی نیز انجام خواهد شد تا مردم بتوانند خرید، فروش و ساخت را انجام دهند.
سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ تهران ادامه جلسه در پاسخ به پرسشهای اعضای شورا اظهار کرد: طرح دانشگاه تهران معضل ۲۷ ساله تهران و منطقه ۶ است؛ ما سه جلسه با دانشگاه برگزار کردیم و موضوع در دانشگاه با جدیت پیگیری می شود.
وی افزود: یکی از تقاضاهای ما از شورا این است که موضوع را از طریق وزارت میراث فرهنگی دنبال کنند و طرحی که معاونت شهرسازی و دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۰ به تصویب رساندند تا طرح توسعه دانشگاه ارائه شود، اگر مورد پیگیری قرار بگیرد در کمیسیون ماده پنج مطرح و مشکل آن حل خواهد شد.
روحانی با بیان اینکه مشکل مخازن آب منطقه در سال آینده رفع خواهد شد، گفت: کمبود آب در منطقه با راهاندازی مخازن در سال آینده مرتفع میشود.
ارسال دیدگاه