معاون اورژانس اجتماعی اعلام کرد؛
خروج بیش از ۵۰۰ کودک از چرخه کار کودک در سال جاری
تهران (پانا) - نشست هم اندیشی بررسی مسایل و مشکلات ارائه خدمات به کودکان کار و خیابانی و راهکارهای آن با حضور معاونان اموراجتماعی ۳۱ استان کشور، کارشناسان مسئول امور آسیب دیدگان اجتماعی و مدیران عامل مراکز حمایتی و آموزشی کودکان کار و خیابان برگزار شد.
در این جلسه آرزو فاتحی معاون اورژانس اجتماعی در مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیبها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، جنایات اسرائیل در غزه را محکوم کرد و در ادامه ضمن تقدیر از تلاش های همکاران استانی و مراکز برای ثبت نام کودکان بازمانده از تحصیل و پیگیری رفع چالش های ثبت نام آن ها، گفت: ثبت نام در مدرسه و پایش حضور در مدرسه از حقوق کودکان و از جمله راه های موثر در کاهش و پیشگیری از کار کودکان است.
وی ضمن اشاره به خدمات مراکز در حوزه توزیع بسته های غذایی، خدمات پزشکی خدمات مشاوره و روان شناسی، اشتغال زایی برای خانواده ها، اظهار داشت: در سال جاری با همت مراکز و همکاران استانی بیش از ۵۰۰ کودک از چرخه کار خارج شده اند که همچنان الزام پیگیری و حمایت آنان توسط مراکز احساس می شود.
فاتحی با بیان اینکه در سال جاری، حذف ۱۰ درصدی کار کودک از برنامه های سازمان بهزیستی است، گفت: در این راستا نیاز به پایش پرونده ها و تشکیل کمیته های توانمندسازی در استان و همچنین نگاه خانواده محوری و خیّر محوری فعالیت مراکز است.
معاون اورژانس اجتماعی در مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیبها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه ضروری است بیش از گذشته ارتقاء مشارکت کار ملی و همکاری دستگاهها مورد توجه قرار گیرد، گفت: بر این اساس، آیین نامه ماده ۶ قانون حمایت از اطفال راهنمای خوبی برای اقدام است، مطالبه گری و استفاده از ظرفیت های قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و آیین نامه اجرایی ماده شش قانون باید با جدیت پیگیری شود.
وی گفت: سازمان بهزیستی تلاش می کند تا از مراکز حمایتی و آموزشی پشتیبانی کند و انتظار دارد با همکاری مشترک مراکز و استانها کیفیت خدمات ارتقا یابد.
همچنین در ادامه کارشناسان استانی و نمایندگان مراکز حمایتی و آموزشی به بیان مشکلات و چالش های خود در این حوزه پرداختند و در خصوص دستورالعمل های موجود بحث و گفت و گو شد.
ارسال دیدگاه